Skocz do zawartości

Enduro 4T do 6 tys

Rekomendowane odpowiedzi

600 nie ma na zawodach bo jest za stara no i za ciezka do hard , 350 znowusz za slaba do hard , Bartek napisal ze nie szuka hard enduro to wyczynow tylko spokojnego endurowania. Proponuje przejechac sie i samemu ocenic. W Dr 350 mozna pokusic sie o szlif na 440 wtedy 35 - 37 kunia dawalo by rade. Nie spodziewaj sie rewelacji po DR 350 , mi on by sie szybko znudzil , nie ma tego pierdolniecia jak 600 :( , ale jak to ma byc twoje 1 moto to moze byc , najwyzej za rok zmienisz na mocniejszy :) , ze spalaniem tez nie jest tak wesolo , kolesiowi 6-7 jara a nie daje jej w palnik bo jest swiezy na enduro , przy zbiorniku 10L jest to klopotliwe.

KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41

http://www.bikepics.com/members/rysiek24/

Aj tyle sie napisalem ale poprzednia moja wiadomosc poszla chyba w kosmos :buttrock:

A wiec nie wiem czy mam wam dziekowac za wypowiedzi hehe. Bo teraz mam juz zupelny metlik w glowie. Jedni pisza ze dane moto jest dobre a inni nie polecaja (byc moze jest to spowodowane ze trafili na padaki). Jedni ze to same moto tanie w utrzymaniu drugi powie ze droge. Jednemu za slabe drugiemu w sam raz. Normalnie czytajac tematy i wypowiedzi ludzi mozna oglupiec i zrazic sie do niektorych motorkow. Ale moj wybor jesli padnie na lekkie enduro to bedzie DR 350. Gorzej jak sie zdecyduje na jakas 600 tu juz wogole nie wiem co wybrac. A co do tej TTR'ki co pisalem wyzej dostalem od goscia wiadomosc: "Dokumenty jakie są do motocykla to rachunek z komisu niemieckiego,oraz polska umowa kupna sprzedaży.

Motocykl nie został homologowany podczas zakupu w niemieckim salonie.Nie jest dopuszczony do ruchu ulicznego"

Bede poprostu szukal ciekawych ofert blisko mojej miejscowosci. A co to bedzie to juz los zdecyduje. A wiec szukam DR 350, a z 600 to te wszystkie co wymieniliscie: LC4, XR, XT, (z DR chyba zrezygnuje bo tu akurat wiekszosc wypowiedzi jest na nie).

Prosze moda o usuniecie tego posta. Pierwsza wiadomosc sie nie pojawila wiec napisalem 2 raz.

Edytowane przez bartek85