Vizka Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) Witam wszystkie Motonitki!!!Zgodnie z ustaleniami z pierwszego spotkania w Poznaniu, zapraszamy do SZCZECINA!!!Proponujemy termin jeszcze troche zimowy, tj. 24 lutego lub 3 marca w sobotę (termin zależny od możliwości chętnych imprezowiczek). Integrujemy się przy mniej lub bardziej wyskokowych napojach, co kto lubi :D Bawimy się do białego rana!!!Spotkanie w Poznaniu było bardziej udane, nie wyobrażam sobie by powtórka miałaby być gorsza!!! Pokażemy Wam jak się bawią szczecińskie Motonitki! Zapraszają Dziewczynki Halo Szczecin! Edytowane 21 Stycznia 2007 przez Vizka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Tak tak ja pierwsza na takie imprezki:)Oczywiście kto tylko ma ochotę niech przyjeżdża.O nocleg się nie martwcie coś wykombinujemy:) Najważniejsze żeby zabrać ze sobą dobry humor lub chęć poznania (nie mylić z miastem) szczecińskich babeczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celyna Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Cheloł!!!Piszę się!!! Koniecznie!!! :) Gitta przygotuj się!!! tym razem nie będę pytać czy jesteś cała, rzucę się , żeby Cię reanimować :smile:Buziaczki dziewczątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 JupiiiiTo kurka licze na pomoc:D w razie W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Mi i Moni niestety 24 luty nie pasuje :icon_mrgreen: ....ja musze jechac do Wroca ,a Monia ma egzamin z ukladania kwiatkow :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Dziewczynki, a co powiecie na termin 3 marzec? Z tego co już wiem, Monia może, tak? My tu na zachodzie jesteśmy elastyczne :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Dziewczynki, a co powiecie na termin 3 marzec? Z tego co już wiem, Monia może, tak? My tu na zachodzie jesteśmy elastyczne :icon_biggrin: Dla nas w śledziowie termin nie ma znaczenia, dopasujemy się i zorganizujemy huczne przyjęcie, dobrze by było zebyscie napisały jaki termin byłby dla was dogodniejszy. Aha, to temat również dla innych moto-koleżanek , których nie było na I Spotkanku - jezeli bedzie potrzebny nocleg, dawajcie znac, wszytko się zorganizuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Dziewczynki, a co powiecie na termin 3 marzec? Z tego co już wiem, Monia może, tak? My tu na zachodzie jesteśmy elastyczne :wink: Pozdrawiam Jasne, ze Monia moze :biggrin: .... my tu na zachodzie tez jestesmy elastyczne :crossy: ... no chyba, ze ma egzamin ;)Humor dobry byc musi... :bigrazz: ... :lalag: ale jak cos trzeba oprocz humoru to piszcie, zorganizujemy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Dziewczyny, kupiłyście motóry??? I się nie chwilicie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Dziewczyny, kupiłyście motóry??? I się nie chwilicie!!! Zapomniałaś że one skromne są?No teraz jak nic Polske zdominuja kobitki na motocyklach :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 No kupilysmy ,kupilysmy.... :buttrock: :flesje: :) Ja Kawasaki Er5,a Monia Bandita 400 ;) ,ale trzeba troszczeczke przy nich porobic i na sezon beda siiiiiiiii!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celyna Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Co do teminu to się dopasuję - wsjo ryba... Co do moto no to się może w końcu pochwalę (chociaż mój męż zdążył to zrobić przede mną) kupiłam sobie na gwiazdkę taki ciutyńki prezencik - Hondę Shadow 1100 :biggrin: i szaleję ze szczęścia :notworthy: Najlepszy lek antydepresyjny... (śpię w garażu :icon_mrgreen: ) Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Patrzę w kalendarz i co widze?Madzik ma dzisiaj urodziny! Czy też jak Celyna kupiła sama sobei w prezencie? Sto lat młoda kozo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 DZiekuje ,dziekuje ,dziekuje.... :flesje: Bardzo mi milotak dzisiaj znow jestem o rok starsza :) !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Patrzę w kalendarz i co widze?Madzik ma dzisiaj urodziny! Czy też jak Celyna kupiła sama sobei w prezencie? Sto lat młoda kozo:D Mloda kozo :D... tak jeszcze na nia nie mowilam... ;) I ode mnie sto lat !!! :D ....oj, w sobote chlopacy Ci nie odpuszcza... bedziesz odnawiac licencje :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi