QooBooS Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Jawa dandy to rowniez niepomierny syf. Znajomy ma coprawda 50cc ale jezdzi toto badziewnie a technika w tym zadna. Kupa plastiku na aluminiowych kolach z 25 letnim silnikiem sachsa. Przeciez ta jawa ma Silnik minarelli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Wysłany: 19-09-2003, 15:13 chyba jesteś najlepszym odkopywaczem postów:w nagrode dostaniesz łopate i grabki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Sorki ale nie zauważyłem :):P Trafiłem na ten temat przez przypadek (użyłem szukaj) bo chce kupić tą Jawke.. Sorki za błąd! PZdr :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi