Kamcio Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Trzeba powtarzać. Co ty na RG80? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Jak masz A1 to na EGZAMINIE jesteś zwolniony z teorii a co za tym idzie nie uczysz sie jej na KURSIE a co za tym idzie płacisz mniej :notworthy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xelibri Opublikowano 15 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Trzeba powtarzać. Co ty na RG80? :notworthy: Tak szczerze mówiąc to niezbyt podoba mi się ten motor.... Fajną "80-tką" moim zdaniem jest Yamashka DT 80 LC2, co o nim sądzicie ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Myślałem, że rozmawiamy o ścigunach?! Ale skoro tak to niepolecam Ci zmiany z 50 na 80 ponieważ efekt jest nikły a każda zmiana motoru niesie z sobą pewne ryzyko. Myślałem, że rozmawiamy o ścigunach?! Ale skoro tak to niepolecam Ci zmiany z 50 na 80 ponieważ efekt jest nikły a każda zmiana motoru niesie z sobą pewne ryzyko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 nieznudziła ci sie jazda po drodze?? mi tak ... sprzedaje to i zbieram na jakies Enduro 4T ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Pawik a dokładnie jakie Enduro jak można wiedzieć??:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi