Piotrek89 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witam,jak zwykle mam problem z moja suczka...Co moze byc przyczyną tego,ze motor raz wkreca sie na obroty a raz jak sie doda gazu to zaczyna go mulic??wykluczajac moduł,cewkę i ogólnie elektrykę?dodam,ze jak sie wkreci mozna normalnie jechac?co to moze byc?proszę o pilną pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Mimo ze wykluczasz elektryke to ja wymienil bym świece ,,tak ot,, zeby było pewnie....a jak to nie pomoze to chyba gaznik regulacja, czyszczenie itp. Pozdro! Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Prawie na pewno gaźnik. Rozbierz, przedmuchaj, wyczyść i powinien dobrze śmigać :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 siemka,ja jeszcze jak miałem rg to miałem takie cos ze czasem przy pewnych obrotach go muliło przez chwile i okazało se ze za mało paliwka dostawał i dysza została wmieniona.(poczym smigał niczym gazela) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witam,jak zwykle mam problem z moja suczka...Co moze byc przyczyną tego,ze motor raz wkreca sie na obroty a raz jak sie doda gazu to zaczyna go mulic??wykluczajac moduł,cewkę i ogólnie elektrykę?dodam,ze jak sie wkreci mozna normalnie jechac?co to moze byc?proszę o pilną pomoc! A może gdzies łapie Ci fałszywe powietrze miedzy gażnikem a cylindrem zasysa i przez to może nie raz cieżko wchodzic na obroty lub żle wyregulowny gaźnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi