boomer5 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 szukałem czytałem, ale takiego kąkretnego tematu na co zwrucić uwage przy kupowaniu crossa to niemawięc piszcie same odpowiedzi na co zwrucić uwage bo jest pare słów dodane w każdym pokrewnym temacie ale niema kąkretów.piszcie że to trzeba sprawdzić tak..., to powino być tak, a może być inaczej co nie jest wskazane...i jeśli ktoś ma smucić niech nic niepisze. same kąkrety.i jeśli są jakieś kąkrety których nie znalazłem to podajcie linki. :icon_twisted: sorry za błędy :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 http://motox.com.pl/index.php?option=com_c...id=31&Itemid=74 Nie da sie dokladnie wytlumaczyc jak sprawdzac, trzeba posiasc ta wiedze przez praktyke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi