pierwoszow Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Proponuje zimowe spotkanie motocyklistów 17.02.07 w Mirosławicach k/ Sobótki kierunek na Świdnicę z Wrocławia.Jest to ogólna impreza karnałowa przy orkiestrze.Koszt imprezy -wyżerka + nocleg 85 zł.,piwo na miescu.Mocniejsze trunki również ( ale można swoje przynieść).Nr. tel.do Mirosławic 071-31-62-780 i powołać się na Janka.Ewentualnie zapisywać się na pw za moim pośrednictwem.Byłoby dobrze też wcześniej przesłac kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Proponuje zimowe spotkanie motocyklistów 17.02.07 w Mirosławicach k/ Sobótki kierunek na Świdnicę z Wrocławia.Jest to ogólna impreza karnałowa przy orkiestrze.Koszt imprezy -wyżerka + nocleg 85 zł.,piwo na miescu.Mocniejsze trunki również ( ale można swoje przynieść).Nr. tel.do Mirosławic 071-31-62-780 i powołać się na Janka.Ewentualnie zapisywać się na pw za moim pośrednictwem.Byłoby dobrze też wcześniej przesłac kasę. Janek ja x 2, dogadamy sie telefonicznie co do szczegółów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelP Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Proponuje zimowe spotkanie motocyklistów 17.02.07 w Mirosławicach k/ Sobótki kierunek na Świdnicę z Wrocławia.Jest to ogólna impreza karnałowa przy orkiestrze.Koszt imprezy -wyżerka + nocleg 85 zł.,piwo na miescu.Mocniejsze trunki również ( ale można swoje przynieść).Nr. tel.do Mirosławic 071-31-62-780 i powołać się na Janka.Ewentualnie zapisywać się na pw za moim pośrednictwem.Byłoby dobrze też wcześniej przesłac kasę. Witam, jak juz pisałem w innym poście. Jesteśmy chętni (ja+moja żonka) + kolega + kolega. Jeżeli możesz podać jakiś te; do siebie, proszę podeślij na priv. PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi