Michałek1992 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 hmmm....w sumie magneto masz racje :icon_razz:) ale z drugiej strony ten silnik byłby dobry do gokarta. Jak go dokoncze to bedzie wazył jakies 150 kg te 13.5KM powinno go rozbujac do ok 85km/h Jak dla mnie starczy:)) A mocy bedzie miał chyba dosyc zeby podjechac pod gorke?? a jeszcze jeden problem mi został mianowicie hamulce(bez tego raczej strach jezdzic) Ja z kumplenm myslelismy załozyc bebny od wsk>czy to dobry pomysł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motard Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Tu sa prawdziwe wozki moze cos podpatrzyszhttp://www.sasskart.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek1992 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 No fajne ale tam niewidac szczegołow ;( Co to jest hamulec mechaniczny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Co to jest hamulec mechaniczny?? sterowany linką Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek1992 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 aha hehe niewiedziałem:)) Juz chyba mamy pomysł co wy na to: cały przod bedziemy mieli od malucha a tam sa bebny i to wszystko to przednie hamulce beda maluchowskie:) a na tylna oskie załoze tarcze itd od mz etz bo mam taka;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek26 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Ja zbudowałem gokarta od podstaw na wsk125 bez problemu pali gume na asfalcie, pomimo tego że jest niski to i tak na polnych drogach można poszaleć, zrobiłem spartański ale zawsze dyferencjał i to wszystko w 2 miesiące ;) www.streetfighter.za.pl -to moja stronka naktórej on jest a więcej o nim możeci eprzeczytać na www.artekart.blog.onet.pl wejdź i zobacz może ci sie nasunie jakiś pomysł jak go zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 http://videos.streetfire.net/video/535cf31...ccd24f05158.htm :icon_mrgreen: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek1992 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 OOO ja....ale proje hehe:)) Ja swoim bede tak po łąkach prół:):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Czajcie to:P Silnik od malucha, a rama to soamoroba:)Kumpla sprzet ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;http://strunka16.wrzuta.pl/film/ie3BM78Pqn/mov00012;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi