edison Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam znalazłem na allegro taką oto kurteczke mam pytanko czy ktoś z Was może mi coś o niej powiedziećz góry dzięki za wszyskie opinie.Pozdrawiam :D http://moto.allegro.pl/item155633658_wypas..._4_rodzaje.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manon Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 hej !! Musze przyznac ze ladna ta kurtawa no i cena chyba nie zbyt wygórowana .Ważne żeby się tobie podobala :icon_biggrin: Czarna bedzie pasować do wszystkiego !Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 ładne, ładneTa biała jest bardzo gustowna :flesje: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 ładne, ładneTa biała jest bardzo gustowna :) Stary bardzo dowcipny jestes ale liczyłem na szczere wypowiedzi jeżeli ci sie nie podoba to napisz sęsowną opinie a nie pierdoły :buttrock: Apropo tej białej to faktycznie kiszka miałem na myśli tą czarną!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Stary bardzo dowcipny jestes ale liczyłem na szczere wypowiedzi jeżeli ci sie nie podoba to napisz sęsowną opinie a nie pierdoły :flesje: Apropo tej białej to faktycznie kiszka miałem na myśli tą czarną!!!!!!Wyraziłem swoją opinię buraku, jak każdy inny w tym temacie.sensowną, analfabeto Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi