bartic Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 przeszukaj kilka ostatnich stron tematu o virago 535 z działu chopper...założyłem temat w mechanice swojego niedawnego czasu, jak wymienić to sprzęgło. nie taki dziad straszny jak go malują a zestaw naprawczy do sprzęgła w larssonie kosztuje coś około 90 złoty? może mniej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 ok dzieki super to opisales, jednak zrezygnuje z mechanika, kupie zestaw napraczyi z kumplem przy piwku posiedzimy w garazu pozdrawiam :) dla zainteresowanych http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...49entry750749 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 masz racjewlasnie podjalem sie pruby sciagniecia i bez sciagacza do magneta nie da radyjednak mechanik sie tym zajmniea u ciebie po wymianierozrusznik juz dobrze krecil silnikiem, czy jeszcze czasami sam sie tylko obracal??czytalem na innym forum ze podobno to jest normalne przy virazkach :biggrin: sam juz nie wiem :lapad: Po wymianie rozrusznik działał dobrze ale przez 2 dni, więc ponownie operacja Virazki, okazało sie że gwinty są już wyrobione przy sprzęgle rozrusznikowym, a więc gwintowanko.Po naprawie rozrusznik kręcił ale i tak czasm zarzęził :) strasznie mnie to denerwowało, Bartic ładnie to przedstawileś :P Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 strasznie daje do mysleniajak sam zrobie to moze bedzie chodzil moze niea jak oddam do mechaniora to zawsze moge pozniej zareklamowac jak mowisz ze pochodzil tylko dwa dni to jednak poszukam jakiegos warsztatupozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 strasznie daje do mysleniajak sam zrobie to moze bedzie chodzil moze niea jak oddam do mechaniora to zawsze moge pozniej zareklamowac jak mowisz ze pochodzil tylko dwa dni to jednak poszukam jakiegos warsztatupozdro pochodził 2 dni dlatego że nie sprawdziliśmy tych głupch śrób :banghead: A jak dasz do mechaniora to stój przy gościu i patrz co robi, tak aby cie nie wykręcił, jak zostawisz motocykla moze ci powiedziec że wymienił olej filtr itp i bedziesz bulił za coś czego nie zrobił. Ale takich oszukańców mam nadzieje że jest już mało, aBartic tak to opisał że chyba dasz rade tylko, załatw ściągacz. Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 spoko dziekiwlasnie z kumplem ogladalismy motoreki damy rade samitylko kupie zestaw naprawczy i do dziela jeszcze bedzie problem ze sciagaczem ale damy rade :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 spoko dziekiwlasnie z kumplem ogladalismy motoreki damy rade samitylko kupie zestaw naprawczy i do dziela jeszcze bedzie problem ze sciagaczem ale damy rade :biggrin: no to niech moc bedzie z tobą Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 juz jest spoko bartic i jego foty nam pomogly ;) teraz tylko czesci i bedzie mozna grzc :bigrazz: narazie grzejemy sie wodeczką :) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 cieszę się! miła wiadomość, właśnie po to napisałem to wszystko, a świadomość, że faktycznie pomogło raduje pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 bartic masz u mnie browca :) co ja gadamcałą kratę!!! :) :) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi