Luca Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 EKG na psy chyba schodzi, skoro już młokosów przyjmuje... :)E co ty... motocyklista w tym wieku co Belgu to już dziadeczek :) 25 lat dla motocyklisty to kwiecie wieku a potem to już tylko starość :clap: Jak to mówią stary ale jary...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 P.S.Belgu jak się znalazłeś w EKG ? No tak sie sklada, ze spotkalismy sie kiedys na oblewaniu tatuska Nowegow gronie EKG a, ze mam 35 lat (kalendarzowo) to w pwenym sensie spelnialemlimit progowy. Kandydatura zostala oficjalnie zatwierdzona i jestem... EKG na psy chyba schodzi, skoro już młokosów przyjmuje... zawsze o sobie mowilem, ze stara dupa ze mnie...wyglada na to, ze musze zmienic zdanie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 No popatrz, z jakiej perspektywy oglądać, inaczej wychodzi :) Luca młodzieniaszek to i Ty dla niego niemal dziadek.Ja to już ten drugi koniec trzydziestki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) Już niecały miesiąc i odpalamy :crossy: Shipp kiedy wyruszasz i kiedy mam się ciebie spodziewać w świętokrzyskim?Trzeba zaplanować jakiś nocleg, nie wiem ile będzie motorków. Jak mało to można będzie się rozbić u mnie na ogrodzie a jak sporo to coś trzeba będzie wymyślić. Edytowane 3 Lipca 2007 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 no jestem ciekaw jak to wyjdzie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Już niecały miesiąc i odpalamy :lalag: Shipp kiedy wyruszasz i kiedy mam się ciebie spodziewać w świętokrzyskim?Trzeba zaplanować jakiś nocleg, nie wiem ile będzie motorków. Jak mało to można będzie się rozbić u mnie na ogrodzie a jak sporo to coś trzeba będzie wymyślić.Wyjeżdżam w pierwszy tydzień sierpnia.W tym tygodniu będę wiedział, czy bliżej pierwszego czy szóstego.Jak tylko będzie pewne, napiszę napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Shipp a żonka to jedzie z tobą, czy wyruszasz solo ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Shipp a żonka to jedzie z tobą, czy wyruszasz solo ? ;)Oczywiście żonka na tylnim siedzeniu obowiązkowo!Ona bardzo lubi jeździć motocyklem jako plecaczek :P Czy masz jakieś propozycje związane z tym pytaniem, o których mogę się jedynie domyślać...? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Czy masz jakieś propozycje związane z tym pytaniem, o których mogę się jedynie domyślać...? :PNo nie, to tylko moja żona była ciekawa to się zapytałem :D Też by chciała pojechać ale ktoś będzie musiał zostać z córeczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 No nie, to tylko moja żona była ciekawa to się zapytałem :icon_mrgreen: Też by chciała pojechać ale ktoś będzie musiał zostać z córeczką.Zakladajac, ze nic sie nie wydarzy to tez jade sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Zakladajac, ze nic sie nie wydarzy to tez jade sam.Czy u Ciebie aktualne spotkanie gdzieś w okolicach Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Czy u Ciebie aktualne spotkanie gdzieś w okolicach Krakowa? Poki co tak ale musze szybko oddac sprzeta do serwisu bo mam klopot z lagami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Poki co tak ale musze szybko oddac sprzeta do serwisu bo mam klopot z lagami.Pisałeś wcześniej, że będziesz sam, bez plecaczka.Teraz wyczytałem, że Twój plecaczek nie chce za plecaczek robić?To samo z moją połówką. Wczoraj zrobiłem jakieś 350 km i plecaczek się zbuntował. W sierpniu będę miał pilota w puszce. Tak że na moto sam a żonka autkiem za /albo przede/ mną.Jeśli masz być sam, bo Twoja Pani nie chce za plecaczek robić, to może z moją w puszce traskę zaliczyć. Zawsze towarzystwo będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Wczoraj zrobiłem jakieś 350 km i plecaczek się zbuntował. W sierpniu będę miał pilota w puszce. Tak że na moto sam a żonka autkiem za /albo przede/ mną.Jeśli masz być sam, bo Twoja Pani nie chce za plecaczek robić, to może z moją w puszce traskę zaliczyć. Zawsze towarzystwo będzie.Przejechałeś te 350km sam czy z plecaczkiem, że się zbuntował? :P Niezłe traski robisz :) Teraz to będziesz miał obstawę i uwolnisz się od tobołów. Drugi kask w razie co dla plecaczka to weź, bo po Bieszczadach to żal będzie siedzieć w puszce. Auto można gdzieś zaparkować i pośmigać po winklach. :lalag: Zawsze lepiej niech plecaczek jedzie w puszce, niż wcale. Ja też bym tak chciał, ale moja żona niestety boi się sama prowadzić puszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t 2 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 witam, na kiedy planowany jest ten wypad w Bieszczady ??. Chętnie dołącze.. ... na pierwszysch stronach pisało by poczytać o terminie w dziale chopper/cruiser temat o chinczykach, ale dziś tj 64 stron i nie bardzo czytać mi sie to chce Pozdr. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi