Luca Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) A teraz musze sie cofnac do poprzednich czesci :icon_mrgreen:Majkelpl ty się nie cofaj tylko do przodu, aby tylko do przodu :buttrock: P.S.Jak tam nowa maszynka chodzi? Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Jak tam nowa maszynka chodzi?no niedlugo pochodzi bo Majki jedzie do Borek :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) Jak tam nowa maszynka chodzi? Jak chodzi ???Chodzi jak ............ ku*wa mac, ale zapiedalacz !!!!! :D :DMoment ma tak zajebisty ze uzywam tylko trzech biegow, glosny tak ze sasiedzi mnie juz na policja zglosili a piekny ze wszyscy sie za nim ogladaja !!! no niedlugo pochodzi bo Majki jedzie do Borek :eek: Sadze ze po Borkach bedzie troche stiuningowana i bedzie jeszcze lepiej jezdzic i wygladac :crossy: Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) no niedlugo pochodzi bo Majki jedzie do Borek :)To kiedy te Borki będą? P.S.Już znalazłem, czyli 26-28 września. Jak mi nic nie przeszkodzi to może i ja się pojawie. Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Dawaj, Luca, dawaj ;) Mam caly domek zarezerwowany to cala ekipe WWS da sie upchnac :) ps. Ogladnolem te 3 czesci shippa i jest git :buttrock: :lapad: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ogladnolem te 3 czesci shippa i jest git :P :clap:No to obejrzyj jeszcze czwartą: http://www.2shared.com/file/3830969/91a4f9...ie_czwarty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) No to obejrzyj jeszcze czwartą: http://www.2shared.com/file/3830969/91a4f9...ie_czwarty.htmlNo dobra a gdzie piata?Ja tu czekam 13:59 już dawno mineła i pusto. Czyżby Shipp już opadł z sił :) Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Zamieściłem w swoim Chomiku fotki z opisem http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=LucaTrzeba wejść do pliku WWS 2008.Przyjemnego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Ogladalem i odpowiednie komentarze umieszczone :biggrin: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 O co chodziło z tym "uratowani, kto był wie o co chodzi"? Co się tam stało? Ktoś się do was przyssał? Mieliście problemy z Policją?Poczekaj cierpliwie a się wszystkiego dowiesz, właśnie pracuje nad opisem wyprawy. Będzie tam też conieco na temat wytrzymałości chińskich maszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Ale gdzie? Tu czy na forum KCM? No i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Ale gdzie? Tu czy na forum KCM? No i kiedy?Najszybciej w przyszłym tygodniu a gdzie to się dowiesz jak przyjdzie czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) Poczekaj cierpliwie a się wszystkiego dowiesz, właśnie pracuje nad opisem wyprawy. Będzie tam też conieco na temat wytrzymałości chińskich maszyn.Jeśli w swoim opowiadaniu zamierzasz opisac przypadek mój i Grzeno, to oszczędź sobie fatygi. Sprawa doczyczy bezpośrednio mnie i nie chcę, żeby ktokolwiek poruszał ten temat beze mnie, a ja osobiście nie jestem z tego tak dumny, aby to rozgłaszac po świecie. A więc ten wątek proszę pomiń. Edytowane 5 Września 2008 przez shipp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Jeśli w swoim opowiadaniu zamierzasz opisac przypadek mój i Grzeno, to oszczędź sobie fatygi. Sprawa doczyczy bezpośrednio mnie i nie chcę, żeby ktokolwiek poruszał ten temat beze mnie, a ja osobiście nie jestem z tego tak dumny, aby to rozgłaszac po świecie. A więc ten wątek proszę pomiń.Bardzo prosimy bez cenzury... chcemy poznac mozliwosci niektorych sprzetow ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Bardzo prosimy bez cenzury... chcemy poznac mozliwosci niektorych sprzetow :biggrin: :buttrock:Ta sprawa zupełnie nie dotyczy sprzętów. Miało miejsce nieprzyjemne wydarzenie, które nie dotyczy motocykli i ich stanu technicznego. Wycieczka owszem, ale jeśli coś dotyczy osobistych spraw, nie powinno się o tym mówic ani pisac na forum publicznym, chyba że zainteresowany zgadza się na to. Ja wolę nie rozgłaszac nieprzyjemnych wydarzeń. Powiem tylko, że zostałem okradziony i straciłem wszystkie dokumenty i gotówkę. Tyle informacji wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi