Luca Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 (edytowane) Temat nieco przysechł także może ktoś doinformowany mógłby podrzucic garść konkretów. Może liczba kilometrów albo koszty poniesione na zeszłorocznej przejażdżce albo cokolwiekTo zależy kto skąd wyjeżdza, ja liczę, że zrobie około 2,5-3tyś a jak będzie to zobaczymy. Trzeba liczyć koszt paliwa + jakieś 600-800zł na jedzonko i spanko, może wyjdzie mniej ale lepiej mieć w zapasie w razie co. P.S.Przy spalaniu Jelonka 3L/100km licze, że 400zł mi starczy na benzynkę. Edytowane 8 Lipca 2008 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 A kilometry...? Tyle, ile potrzeba, żeby objechac południową granicę dookoła /Polska, Słowacja i Czechy/ i jeszcze zrobic ze 2 pętle w Bieszczadach. 3 tys. kmów? Myślę że coś koło tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 3 tys. kmów? W 10 dni ??? :banghead: To wychodzi ........... 300 dziennie.Chyba kogos pogielo .... :icon_question: Jakos cos z tymi kilometrami nie tak.Mamy zapie**alac czy lajtowo zwiedzac okolice ??? :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 (edytowane) W 10 dni ??? :evil: To wychodzi ........... 300 dziennie.Chyba kogos pogielo .... :eek: Jakos cos z tymi kilometrami nie tak.Mamy zapie**alac czy lajtowo zwiedzac okolice ??? :crossy:A ty myślałeś, że będzie sielanka :buttrock: Spoko loko, przewiduje dzienny przebieg około 300 do 350km, tak jak w zeszłym roku z Shippem jeździliśmy i jeszcze było czasu na zwiedzanie.Nikt nas nie będzie gonił i pojedziemy tak jak będziemy chcieli, zawsze można będzie skrócić sporo traskę i nie wracać z Pienin w Bieszczady, tylko prosto do domku, jak ktoś będzie chciał. W praniu wszystko wyjdzie, ma być delektowanie się jazdą i podziwianie widoków. Jak ktoś ma kościcty zadek to niech lepiej go podtuczy bo trochę tych godzin w siodle posiedzimy. :icon_question: P.S.O ile pogoda sie nie sknoci bo wtedy przebiegi drastycznie spadną na rzecz przebiegów piwnych :flesje:P.S."Majkelpl zawsze można liczyć na to, że chińskie sprzęty będą padały jak muchy to wtedy będzie baaardzo lajtowo albo lawetowo :banghead: Edytowane 8 Lipca 2008 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 (edytowane) No to poniewaz forum juz dziala :icon_mrgreen: :lapad: i czas do wyjazdu sie przybliza .... pora najwyzsza zrobic liste wyjazdowa !!!To ja zaczynam a pozostali sie dopisywac: 1. shipp2. Luca3. Majkelpl :buttrock: Edytowane 12 Lipca 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 No to poniewaz forum juz dziala :crossy: :lalag: i czas do wyjazdu sie przybliza Już tylko 3 tygodnie :icon_mrgreen: Czyżby miało być nas tylko trzech :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Było nas trzech ..... Z kad My to znamy ???? :bigrazz: A jak bedzie tylko trzech to nic sie nie stanie a bedzie tez fajowa jazda :crossy: Sadze jednak iz przed samym wyjazdem ktos sie jeszcze odezwie.No i mam newsy od Dersu ..... zyje, chlopak, zyje, ale w Polsce bedzie po 15 sierpnia dopiero, wiec nie zobaczymy go na smiganiu :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 1. shipp2. Luca3. Majkelpl 4. tomulus Ja nadal w siodle i wszystko wskazuje że tak pozostanie. Mam takie pytanie. Piszecie jeszcze gdzieś na ten temat. Może warto założyć alternatywne forum (np. na Gazeta.pl). Gdyby tak się FM sypnęło tuż przed wyjazdem byłoby źle. PS Majkelpl co robisz kiedy FM nie działa??? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 [...]PS Majkelpl co robisz kiedy FM nie działa??? :biggrin: Pracuje jak przystalo na Polaka w Anglii :wink: nawet jak dziala ;) Mam system zmianowy, wiec na forum jestem w roznych porach, glownie rano i tak do 15-16 :wink: Poza tym ......... nie pracuje po 12-14 godzin, tylko 6-7 dziennie za wieksza kase niz w Polsce Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu111 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Można brać mnie pod uwagę na wyjazd, ale już nigdy nie napiszę że będę bo znowu coś wypadnie i wtedy skucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 No i mam newsy od Dersu ..... zyje, chlopak, zyje, ale w Polsce bedzie po 15 sierpnia dopiero, wiec nie zobaczymy go na smiganiu :crossy:Kurcze, liczyłem na niego w Bieszczadach. Pozdrów go od nas jak utrymujesz z nim kontakt. Mam takie pytanie. Piszecie jeszcze gdzieś na ten temat. Może warto założyć alternatywne forum (np. na Gazeta.pl). Gdyby tak się FM sypnęło tuż przed wyjazdem byłoby źle.PS Majkelpl co robisz kiedy FM nie działa??? :icon_mrgreen:Dużo informacji jest też na forum KCM w temacie Pierwsza Klubowa Wycieczka http://www.klub-chinskich-motocykli.pl/for...=4&t=37&start=0Tam mozna również śledzić temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Kurcze, liczyłem na niego w Bieszczadach. Ale w Bieszczadach On bedzie .... od 23 sierpnia :icon_rolleyes: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Jak ktoś może u siebie wymienić kasę na korony słowackie to niech wymieni chociaż ze 100zł bo w Bieszczadach mogą być problemy z wymianą, zwłaszcza jak teraz na granicy nie ma żywego ducha. Później to się już gdzieś wymieni w słowackim kurorcie :flesje: Najważniejsze by mieć w pierwszy dzień na paliwko i nocleg w razie co. Karty jeszcze nie wszędzie tam przyjmują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MegaMrowa Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 (edytowane) je też chce jechać, mam nadzieje że sie uda , prosiłabym o jakąs trase z grubsza, co i jak...pozdrawiam Edytowane 16 Lipca 2008 przez MegaMrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Dużo informacji jest też na forum KCM w temacie Pierwsza Klubowa Wycieczka http://www.klub-chinskich-motocykli.pl/for...=4&t=37&start=0Tam mozna również śledzić temat. Kurde no już kilka dni nie moge otworzyć. Też to macie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi