MARIOPULAWY Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 u mnie pełna desperacja wiec zzaryzykuje tak mi sie chce w bieszczady jechać jak młodemu psu szczekać wiec jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 (edytowane) Ze Stolycy rusza kilka maszyn w piątek, ale główna grupa zbierze się w sobotę u Luci pod Kielcami. Shipp trochę pogoniłeś o jeden dzień. Trzeba dać czas na dojazd tym z Gdańska i Malborka.Oni ruszają w sobotę rano, Warszawa na nich czeka i popołudniu w sobotę są u mnie. Bieszczady dopiero w niedziele.Sam widzisz, że będziesz miał duuużo czasu na dojechanie w Świętokrzyskie i nie musisz się śpieszyć w Bieszczady :D No chyba, że sypniesz odrazu w piątek na zlot w Dołżycy i tam zaczekasz na nas. Witam wszystkich LUdziska można się załapać z wami na taką piękną wycieczkkę ? :icon_mrgreen: pozdrowionkaKażdy mile widziany o ile wytrzyma nasze ślimacze tępo :banghead: Edytowane 1 Lipca 2008 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Oni ruszają w sobotę rano, Warszawa na nich czeka i popołudniu w sobotę są u mnie. Znaczy sie .... maja niezla traske do zrobienia w sobote :D Musza wczesnie rano wyjechac a potem jeszcze z Warszawki kawalek jest do zrobienia :banghead: Chyba ze ......... smignal w piatek, przekimaja u Warszawiakow a potem juz rano w sobote do Ciebie :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 (edytowane) Ochote to ja mam ale niestety czasu na wyjazd nie :(Moge sie spotkac z czescia z Was w Warszawie albo gdzies na trasie do Luci.No tak, cały rok bąki zbijasz a jak przychodzi co do czego to nie masz czasu i juz drugi rok na tą samą nutę :rolleyes: Chyba ze ......... smignal w piatek, przekimaja u Warszawiakow a potem juz rano w sobote do Ciebie :clap:A kto by z wami wytrzymał cały dzień ;) zanudzicie się u mnie :icon_mrgreen: Coś się wymyśli w razie co :flesje: Edytowane 1 Lipca 2008 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 No tak, cały rok bąki zbijasz a jak przychodzi co do czego to nie masz czasu i juz drugi rok na tą samą nutę to sie zamien ze mna :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) to sie zamien ze mna :crossy:Znaczy się za motocykle ci chodzi :icon_mrgreen: Przemaluje twoją Hondzie na czarny mat i jakoś ujdzie. Kurcze tylko masz dbać o mojego Jelonka :biggrin: Edytowane 2 Lipca 2008 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Znaczy się za motocykle ci chodzi :icon_rolleyes: Przemaluje twoją Hondzie na czarny mat i jakoś ujdzie. Kurcze tylko masz dbać o mojego Jelonka :biggrin:chyba sie nie zrozumielismy :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 chyba sie nie zrozumielismy :evil: :evil: :evil:Ja tam cię bardzo dobrze rozumiem :) :P :icon_mrgreen: Zamienianie jest fajne :crossy: :crossy: P.S.To kiedy ta zamiana :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Czytam i czytam wasz temat od dłuższego czasu i coraz bardziej dojrzewa we mnie gotowość do wyjazdu. Więc jeżeli nie macie nic przeciwko to wstępnie bym sie zadeklarował :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) Zamienianie jest fajne :) ;) Zwlaszcza na kobitki :lalag: ps. Czy ktos z Was wie co dzieje sie z Dersu ??? :crossy: Zero kontaktu z Nim ..... Edytowane 3 Lipca 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Czytam i czytam wasz temat od dłuższego czasu i coraz bardziej dojrzewa we mnie gotowość do wyjazdu. Więc jeżeli nie macie nic przeciwko to wstępnie bym sie zadeklarował :icon_mrgreen:He, He zbiera się nas coraz więcej, ciekawe ilu faktycznie pojedzie :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Czytam i czytam wasz temat od dłuższego czasu i coraz bardziej dojrzewa we mnie gotowość do wyjazdu. Więc jeżeli nie macie nic przeciwko to wstępnie bym sie zadeklarował :crossy:Wskakuj na maszynę w odpowiednim czasie i w drogę! Nie mamy jakichś specjalnych wymagań, wystarczą chęci do wspólnej jazdy i zabawy i trochę wolnego czasu. Pozostał już tylko miesiąc! Zaczęło się odlicznie! :crossy: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) ps. Czy ktos z Was wie co dzieje sie z Dersu ??? :flesje: Zero kontaktu z Nim .....Też się zastanawiam, nigdzie go nie ma. Na wakacje zawsze zjeźdzał do Polski. Liczymy, że nas odpowiednio przywita w Bieszczadach. Edytowane 3 Lipca 2008 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Ja tez na to licze bo w UK sie nie odzywa a potrzebuje go jeszcze jako eksperta od Wild Stara :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 (edytowane) Temat nieco przysechł także może ktoś doinformowany mógłby podrzucic garść konkretów. Może liczba kilometrów albo koszty poniesione na zeszłorocznej przejażdżce albo cokolwiek Edytowane 8 Lipca 2008 przez tomulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi