shipp Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Poki co tak ale musze szybko oddac sprzeta do serwisu bo mam klopot z lagami.Ruszam w ten piątek /03.08/ około godziny 16-17.W piątek planuję być w okolicach Jeleniej Góry.W sobotę w Pawłowicach ŚląskichW niedzielę w KrakowieW poniedziałek /może wtorek/ w Kielcach.Jeśli nic u Ciebie się nie zmieniło i będziesz w okolicach Krakowa w tym czasie, daj znać i jakieś namiary do siebie. Nie wiem, czy będzie w drodze dobry dostęp do internetu /kawiarenek będę szukał, ale różnie bywa/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Jak już będziesz jechał w stronę Kielc z Krakowa to spotkamy się w miejscowości Jędrzejów (takie małe miasteczko z muzeum zegarów). Wybudowana jest nówka obwodnica prawą stroną Jędrzejowa (nie sposób niezauważyć, sporo ekranów dzwiękochłonnych) i Wy nie pojedziecie na obwodnicę, tylko prosto do Jędrzejowa (po lewej stacja benzynowa chyba Orlen i hotel, na prawo obwodnica a wy prosto). Tam jest taki ala ryneczek z rondem na środku, po bokach można zaparkować i tam będę czekał na Was.potem poprowadzę gdzie zechcecie :icon_mrgreen: Nastawiony jestem głównie na zamki i podziemia ale ustalimy coś na miejscu.No to wstępne ustalenia mamy za sobą a reszta to pewnie telefonicznie.Pozdrawiam i życzę szerokiej i suchej drogi.Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Wiem gdzie leży Jędrzejów.Martwi mnie, że Belgu dawno się nie odezwał i sam będę musiał cisnąć z Krakowa /do chyba też/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Wiem gdzie leży Jędrzejów.Martwi mnie, że Belgu dawno się nie odezwał i sam będę musiał cisnąć z Krakowa /do chyba też/.Telefon do siebie podałeś to się może odezwie. (Czyżby starda dobra japońszczyzna dała już plame na starcie?)A żona kiedy dolatuje do ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Jeśli nic u Ciebie się nie zmieniło i będziesz w okolicach Krakowa w tym czasie, daj znać i jakieś namiary do siebie. Nie wiem, czy będzie w drodze dobry dostęp do internetu /kawiarenek będę szukał, ale różnie bywa/. Telefon do siebie podałeś to się może odezwie. (Czyżby starda dobra japońszczyzna dała już plame na starcie?) Moja stara japonia siedzi w serwisie i robi sie... moze tylko byc problem czy zdarza ja zrobic.A jest sporo robotki (lagi, przednie kolo, gmol itp). Postaram sie jak tylko bedzie mozna.Namiary mam. Bede slal sms jak cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Lagi, przednie koło, gmol, czyżbyś gdzieś przygrzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) Lagi, przednie koło, gmol, czyżbyś gdzieś przygrzał? - kolo bo opona do wymiany (czekamy na dostawe) i hamulce mi poprawia,- lagi bo potwornie mi dobijaja i plyny znikaja... zatem sprezyny i uszczelniacze,- gmol bo przykurzylem nim i wygialem tak ,ze ledwo moglem stopa biegi zmieniac. Poza tym robia mi jeszcze inne rzeczy jak np poprawiaja stelaze do sakw i mocowaniesissy baru. W Shadowkach VT600 jest to ku**ewsko zle zaprojektowane niestety.Troche spawaja mi tez plastiki. I takie tam pierdoly...A ze kolejka obslugiwanych motorkow duza to mam obawy czy zdarza. Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Lagi, przednie koło, gmol, czyżbyś gdzieś przygrzał? Bingo !!!! :) :icon_exclaim: :icon_eek: Ale ciiiiii ................ niech sam sprawca sie wypowie. :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Moja stara japonia siedzi w serwisie i robi sie... moze tylko byc problem czy zdarza ja zrobic.A jest sporo robotki (lagi, przednie kolo, gmol itp). Postaram sie jak tylko bedzie mozna.Namiary mam. Bede slal sms jak cos.O w mordę! Chyba nie przywaliłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Bingo !!!! :) :icon_exclaim: :icon_eek: Ale ciiiiii ................ niech sam sprawca sie wypowie. :buttrock:a Ty czego? gmolem walnalem ale reszta nie. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ta gmolem .................. :icon_razz: Dobra, dobra juz My swoje wiemy :icon_mrgreen: Tlumaczyc to Ty sie bedziesz po slubie .............. Mariolce he,he,he :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ta gmolem .................. :icon_razz: Dobra, dobra juz My swoje wiemy :icon_mrgreen: Tlumaczyc to Ty sie bedziesz po slubie .............. Mariolce he,he,he :icon_razz:Jakąś niezłą imprezkę z pokazem kaskaderskim tam mieliście, czy co :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Eeeeee tam ................. było mineło :buttrock: :icon_mrgreen: Czas pomyslec o czyms nowym ................ moze Mariolka nas znowu zaskoczy .......... albo Belgu :biggrin: ( to chyba maja rodzinne dlatego tak do siebie pasuja ) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 shipp ale się nam pogoda skopała :icon_eek: miało być tak pięknie a będzie lało cały tydzień. :) Mówi się trodno i jedzie się dalej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 shipp ale się nam pogoda skopała :banghead: miało być tak pięknie a będzie lało cały tydzień. :banghead: Mówi się trodno i jedzie się dalej :DPieprzyć pogodę!Dzisiaj ruszam bez względu na aurę.By the way, słyszałem że w sierpniu ma być ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi