ferox Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 :icon_rolleyes: :buttrock: no to do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 HoHo Hoooooooooooooo HeHe Heeeeeeeeeeeeeee Ajajjajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj yes, yes, yes !!!!! :( :cool: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palooch Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Czolem panowie Wlasnie wrocilem z pracy, odpalam kompa a tu same dobre nowinki. Widze ze spotkanie potwierdzone o 12 na stacji esso. Bede na pewko. Szkoda ze tak malo nas sie zapowiada, ale coz... to dopiero poczatek. Rano smaruje lancuch, sprawdzam cisnienie, olej i w droge. Dozo - ale wypasiarsko !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciarah Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Panowie !!!!GOOD NEWS !!!!!Jade z Wami !!!!!!!!!!!! :clap: :icon_mrgreen: No to jestes Gosc :clap: :smile: ,a ja juz szyderstwa i sarkazmy zaczalem w zycie wprowadzac :biggrin: :biggrin: :crossy: , ale moze to tez pomoglo :icon_biggrin: .Dozobaczenia, przybywajcie szczesliwie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palooch Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 0.1 stopnia i szron wszedzie. Jak sie nie ociepli do ok 5 to cienko to widze z mojej strony. 100 mil w tej temperaturze moze spowodowac ze kask oderwie mi sie razem z wlosami. Jeszcze 3 godziny do startu, zobaczymy co to bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joa Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 No Panowie, Moje gratulacje!!! Bardzo mocno trzymałam kciuki za Wasze spotkanie, bo dogadywaliście się długo .... Ciarah jest już w domu, mam nadzieję, że pozostali /podobno/ sympatyczni motocykliści też. Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferox Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 siemka no ja juz tez zjechalem pojechalismy jeszcze z ciarachem do ace pogadalsmy spotkanie bardzo udane.POzdro dla nowopoznanych i zachecam pozostalych do integracji narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Szanowni Panowie, Piekne Panie .................... :biggrin: Nadejszla Wiekopomna Chwila ........... :clap: Tak, tak, ano stalo sie. :icon_eek: W koncu dopielismy swego i sie spotkalismy. PIERWSZE OGÓLNOANGIELSKIE SPOTKANIE FORUMOWICZÓW uwazam za ................. zaliczone !!! :bigrazz: :clap: Wszystkim przybylym i licznie :banghead: zgromadzonym uczestnikom chcem serdecznie podziekowac za fajne spotkanie, wspolne smiganie po winklach :icon_mrgreen: i male co nieco w pubie ..... Motocyklowym :crossy: ( dzieki Marcin :lalag: ) Ponizej zapodaje linka ze zdjeciami moimi i czekam na zdjecia od paloocha http://majkelpl.fotosik.pl/albumy/125905.html W tym momencie temat oglaszam za zakonczony i prosze o zamkniecie go ps. zainteresowanych odsylam do nowego tematu:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=66435 Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palooch Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Spotkanie totalny WYPAS!!! Zdjecia tez sa super, a te naj to ze stojaka gdzie jestesmy razem. Zrobie jakas szybka stronka i podam wam adres do niej. A jak ktos chce miec fotki zaraz to piszcie na maila [email protected]Rozmawialem z zona i jest szansa na szkocje! ! ! :00000Musimy tylko duzo wczesniej dogadac termin bo wtedy zonka kupi bilet na samolot i poleci sobie do polski z córąTak wiec panowie... Szkocja TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Termin juz jest ustalony na Szkocje ( 20 -30 maj ) a zdjecia przeslij mi mailem to dodam do tych co juz sa OK.[email protected]ps. motur mni sie troche zagrzal, ale spoks ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferox Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 siemka dzieki za zdiecia jak ktos jeszcze ma jakies to moj meil [email protected] ja mam jedno jak chcecie to dajci meile wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meduzzzz Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 eh... takim to fajnie - ja dopiero z roboty wrocilem.... :) Tak patrze na te zdj. i widze ze bez plecaczkow jezdzicie - Ja tam wszedzie ze swoja kobitom smigam i jak do Szkocji przyjdzie nam jechac w samczym gronie to sie biedulka zanudzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) Nowe zdjecia dodane do albumu ( dzieki Przemku :clap: :icon_rolleyes: ), wiec teraz juz mozna calosc ogladac :buttrock: meduzzzz - nie podmiekaj bo ciarah z zona jedzie i pewnie jeszcze kilka dziewczyn tez bedzie. Spoks :lalag: I jakby Ci tu powiedziec ............. wlasnie jakby byla sama w samczym gronie to na pewno by sie NIE zanudziła :lapad: ( zart, of course ) Edytowane 4 Lutego 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi