Skocz do zawartości

UK - Pierwsze Ogólnoangielskie Spotkanie Forumowiczów, czyli ....

majkelpl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Czolem panowie

Wlasnie wrocilem z pracy, odpalam kompa a tu same dobre nowinki. Widze ze spotkanie potwierdzone o 12 na stacji esso. Bede na pewko. Szkoda ze tak malo nas sie zapowiada, ale coz... to dopiero poczatek. Rano smaruje lancuch, sprawdzam cisnienie, olej i w droge. Dozo - ale wypasiarsko !!!!

Panowie !!!!

GOOD NEWS !!!!!

Jade z Wami !!!!!!!!!!!! :clap: :icon_mrgreen:

No to jestes Gosc :clap: :smile: ,

a ja juz szyderstwa i sarkazmy zaczalem w zycie wprowadzac :biggrin: :biggrin: :crossy: , ale moze to tez pomoglo :icon_biggrin: .

Dozobaczenia, przybywajcie szczesliwie :buttrock:

0.1 stopnia i szron wszedzie. Jak sie nie ociepli do ok 5 to cienko to widze z mojej strony. 100 mil w tej temperaturze moze spowodowac ze kask oderwie mi sie razem z wlosami. Jeszcze 3 godziny do startu, zobaczymy co to bedzie.

No Panowie,

Moje gratulacje!!!

Bardzo mocno trzymałam kciuki za Wasze spotkanie, bo dogadywaliście się długo ....

Ciarah jest już w domu, mam nadzieję, że pozostali /podobno/ sympatyczni motocykliści też.

Joanna

Szanowni Panowie, Piekne Panie .................... :biggrin:

Nadejszla Wiekopomna Chwila ........... :clap:

Tak, tak, ano stalo sie. :icon_eek:

W koncu dopielismy swego i sie spotkalismy.

PIERWSZE OGÓLNOANGIELSKIE SPOTKANIE FORUMOWICZÓW uwazam za ................. zaliczone !!! :bigrazz: :clap:

Wszystkim przybylym i licznie :banghead: zgromadzonym uczestnikom chcem serdecznie podziekowac za fajne spotkanie, wspolne smiganie po winklach :icon_mrgreen: i male co nieco w pubie ..... Motocyklowym :crossy: ( dzieki Marcin :lalag: )

Ponizej zapodaje linka ze zdjeciami moimi i czekam na zdjecia od paloocha

http://majkelpl.fotosik.pl/albumy/125905.html

W tym momencie temat oglaszam za zakonczony i prosze o zamkniecie go

ps. zainteresowanych odsylam do nowego tematu:

http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=66435

ISRA: 27062
SREU: 614

Spotkanie totalny WYPAS!!! Zdjecia tez sa super, a te naj to ze stojaka gdzie jestesmy razem. Zrobie jakas szybka stronka i podam wam adres do niej. A jak ktos chce miec fotki zaraz to piszcie na maila [email protected]

Rozmawialem z zona i jest szansa na szkocje! ! ! :00000

Musimy tylko duzo wczesniej dogadac termin bo wtedy zonka kupi bilet na samolot i poleci sobie do polski z córą

Tak wiec panowie... Szkocja TAK

eh... takim to fajnie - ja dopiero z roboty wrocilem.... :)

Tak patrze na te zdj. i widze ze bez plecaczkow jezdzicie - Ja tam wszedzie ze swoja kobitom smigam i jak do Szkocji przyjdzie nam jechac w samczym gronie to sie biedulka zanudzi :D

Nowe zdjecia dodane do albumu ( dzieki Przemku :clap: :icon_rolleyes: ), wiec teraz juz mozna calosc ogladac :buttrock:

meduzzzz - nie podmiekaj bo ciarah z zona jedzie i pewnie jeszcze kilka dziewczyn tez bedzie. Spoks :lalag:

I jakby Ci tu powiedziec ............. wlasnie jakby byla sama w samczym gronie to na pewno by sie NIE zanudziła :lapad: ( zart, of course )

Edytowane przez majkelpl

ISRA: 27062
SREU: 614