budzik Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 O co chodzi z tymi kamyczkami bo chcialbym troche mape UK poczytac a to jest jakas polska nazwa. Trzeba by chyba pomyslec o stronce www zjednoczonych motocyklistow w UK. A moze juz taka istnieje a ja o niej nie wiem? Dobry pomysl , fajnie byloby sie zoraganizowac, ale to dogadania przy spotkaniu. chetnie wzialbym udzial w tworzeniu klubu i strony www. podejrzewam ze jest nas polskich motonitow w UK znacznie wiecej , tylko nie wszyscy wiedza o forum, p.s.Do Stonehenge masz ok 100 mil, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) Ano, troszke ludeczkow jest i Oni glownie koncentruja sie w Londynie i spotykaja sie w Ace Cafe.nawet jest strona motocykistow, ale zadko odwiedzana i malo sie tam, dzieje.Tu jest link: http://www.polishbikers.fora.pl/index.phpJa na razie chce spotkac sie z ludzmi z foruma, ale jak chodzi o klub lub jakies takie spotkanie "Angoli", to trzaby bylo tam na stronie umiescic taki anons.Chociaz to bardziej strona dla Polakow-Londynczyków. ps. pogoda sie poprawia i juz jest cieplej ( + 9 stopni ) wiec sie robi nadzieja na rychle spotkanie ;) :biggrin: Edytowane 29 Stycznia 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferox Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 pozwole sobie wyskoczyc z propozycja.Moze jak wypali na ten weekend pogoda to spotkalibysmy sie przed acem , pogadali i zrobili jakas rundke,bo przyznaje ze od tej jazdy w pojedynke dostane jakiejs choroby sierocej niebawem-pozdro i dajcie znac co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Generalnie to ja sie wypowiem ze do Ace odpada :notworthy: Nie mam ochoty sie pchac do Londa a Kamyczki to juz ogólnie podchwycona koncepcyja.Kilka osob juz sie nas zebralo i beda dwie lub trzy grupy jechaly a spotkamy sie wszyscy przed Stonehenge i tam ustalimy plany na nastepne spotkania. Rowniez co do nastepnych wspolnych smigan i wtedy moze pojedziemy tez do Ace.Na razie sa Kamyczki i koniec !!! :notworthy: :notworthy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferox Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 no to mam nadzieje ze w ten weekend pogoda wypali bo chętnie bym pośmigał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palooch Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 W centralnej uk tez +9 i to pozny wieczor. Mowi sie ze luty najgorszy ale moze nie w tym roku.Blagam was tylko nie ostatni weekend lutego i pierszy marca bo juz dawno bilety do polski kupione... Chyba bym tego nie przezyl :''''' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 To jakbys tego nie przezyl, a nie chcemy chyba w ostatnia droge kolegi jechac, prawda ?, to zrobimy to w .............. drugi weekend marca czyli 10/11 :biggrin: :wink: W tak zwanym miedzy czasie, spotkamy sie bez Ciebie :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferox Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 no to dobra data bo ja tez w tym czasie bede w polszy tak wiec 2 weekend marca jest ok jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Kurde !!! :) To zaraz sie okaze ze wszyscy do Polski smigacie ???A jak tam budzik, ciarah i reszta ???Mam nadzieje ze spotkamy sie ciut wczesniej, co ? :bigrazz: :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciarah Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Kurde !!! :notworthy: To zaraz sie okaze ze wszyscy do Polski smigacie ???A jak tam budzik, ciarah i reszta ???Mam nadzieje ze spotkamy sie ciut wczesniej, co ? :icon_twisted: :flesje: Ready and steady :smile: Sobote mam wolna let's go :icon_mrgreen: , w ptek i niedz pracuje :crossy: Moze Winchester w sobote ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferox Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 ja chetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Ano to zobaczymy jak pogoda nam dopasuje OK ?Na razie chlodno, ale ............... juz bez zimna ( + 9 ) i deszczu wiec nie jest tak zle.Jak utrzyma sie taka pogoda jak dzis, bez deszczu i w miare bezwietrznie .......... why not ? :icon_exclaim: Winchester nie jest daleko, wiec spoko damy rade.Dokladnie domówimy sie w piatek OK ?Komórki podane ???Moja to : 07871098295Do budzika mam :) :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 zwarty i gotowy, winchester ok, zreszta wszystko jedno , jesli nie bedzie padac, tylko godzina .hmmm raniutko kolo 6.00 jade sholowac jeden samochod z durrington kolo salisbury (blisko stonehenge :icon_exclaim: )i kolo 11ej moge sie zjawic w okolicach winchester , hurrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :icon_mrgreen: :flesje: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 To Ty bedzisz motorem ten samochód holowal ???? :cool: Wyrobisz sie potem na 11 ???To umowmy sie .................... w samo poludnie :buttrock: OK ?Ja bede jechal M3 z Southampton i mozemy sie umowic nawet tam i wtedy razem smignac do Winchesteru, OK ? ( moze na ferry w Southampton to mnie zgarniecie i juz razem pojedziemy )Byc moze pozniej do Londynu bede musial pojechac, ale okaze sie dopiero w piatek :icon_exclaim: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 To Ty bedzisz motorem ten samochód holowal ???? :biggrin: Wyrobisz sie potem na 11 ???To umowmy sie .................... w samo poludnie :icon_mrgreen: OK ?Ja bede jechal M3 z Southampton i mozemy sie umowic nawet tam i wtedy razem smignac do Winchesteru, OK ? ( moze na ferry w Southampton to mnie zgarniecie i juz razem pojedziemy ) mysle ze do 9, najpozniej do 10 sie uwine, wiec na 11 moge byc gdziekolwiek (Southampton, winchester , lymington etc...), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi