Sylwester Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 witam wszystkich, nie mialem przez dluzszy czas dostepu do netu. Niestety 2oo zamienilem na 4, wiec spotkanko w moim przypadku odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 U staryy to podpaducha wielka !!!!!!!!!!!!!!!!Trzeba bylo sobie BMW z plazy wziac :D Mam nadzieje ze do wyjazdu do Szkocji juz kupisz motur ? :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferox Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Apropo wypadu na kamyczki tpo od 13 lutego do 4 marca odpadam to czas buszowania w polskich knajpach .Mam jednak nadzieje ze pogoda nam dopisze przed 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Ja tez w tym terminie odpadam, bo od 10 do 15 ferie w szkolach i z dzieciakami czas troszke spedzic trzeba. Zobaczymy co nam pogoda pokaze, bo prognozy zapowiadaja do konca tygodnia zimno.A co to za okres z tymi knajpami ??? Buszowanie ??? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferox Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 he to po prostu czas mojego urlopu jade do polski pobalowac w polskch klubach i dyskotekach bo tu nie ma tego klimatu wiec troszke sie teskni ,zreszta nigdy nie sadzilem ze to powiem ale polskich dróg tez mi brakuje . ćo do wyjazdu to proponuje moze jesli pogoda nie wypali to lepiej troszke poczekac przeciez jazda to przyjamnosc ale nie w takich warunkach.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferox Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 he to po prostu czas mojego urlopu jade do polski pobalowac w polskch klubach i dyskotekach bo tu nie ma tego klimatu wiec troszke sie teskni ,zreszta nigdy nie sadzilem ze to powiem ale polskich dróg tez mi brakuje . ćo do wyjazdu to proponuje moze jesli pogoda nie wypali to lepiej troszke poczekac przeciez jazda to przyjamnosc ale nie w takich warunkach.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 No wlasnie dzisiaj doszedlem do tego wniosku, wychodzac rano z domu i skrobiac auto :crossy:, ze musimy odlozyc spotkanie na czas blizej nie okreslony. Temat jest aktywny, mozemy sobie tu pisac czekajac na pogode :lalag: Co do dróg to ja jakos za polskimi nie tesknie. Tu sie jezdzi spokojniej, bezpieczniej i szanuja motocykliste :) :crossy: Co do knajp, klimatów i polskich panienek :lalag: :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferox Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 No z tym ze jest bezpieczniej spokojniej i wiecej szacunku to prawda ale mniejednak brakuje polskich zakatkow,a z pogoda to chyba nie mamy wyjscia lepiej poczekac i mies spoczko wypad niz rwac sie na hama i miec z tego srednia przyjemnosc.Takze czekam na prognozy i czekamy pozdro majkel a tak w ogole to skad jetstes z polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Tak wiec czekamy na poprawe pogody :) Ja juz nawet akumulator z motocykla wyjelem bo i w garzau zimno i mi jeden juz padl :) Teraz tylko kilka razy dziennie z utesknieniem przejde kolo sprzeta, delikatnie muskajac piekna, swiezutka skórke i przecierajac szmatka blyszcace chromy :clap: Usiade sobie na niej okrakiem i rozmarze sie kiedy uslysze jej wibracje miedzy nogami ......... Generalnie jestem stary Warsiawiak :lapad: tam sie urodzilem i wychowalem a potem przenioslem sie pod Warszawe do Piaseczna. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferox Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 ok spoczko .A ja dzis nie bede chodzil kolo spadam pojezdzic cieplej sie zrobilo moze cos pod acem cos sie bedzie dzialo pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palooch Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Czesc chlopaki Fajnie ze znalazlem motorjadow w tym kraju. Bede sie staral do was dolaczyc i do kazdej wyprawy a juz na pewno do pierwszego spotkania zapoznawczego. Mieszkam w Milton Keynes wiec jak by nie patrzec to dosyc w srodku gdziekolwiek by sie nie wybierac. Jak narazie troche zimniutko ale styczen mamy juz prawie za soba a pozniej to z gorki. Pozdrawiam wszystkich ktorzy codziennie dojezdzaja do pracy swoim konikiem bez wzgledu na pogode. Palooch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) Witamy serdecznie kolejnego kolege na motorze w UK :clap: Zapraszamy oczywiscie na spotkanie zapoznawcze i szykuj czas na wyprawe do Szkocji w maju ( dzial: podróze, temat: wyprawa do Szkocji :D )Zimno na razie trzyma, wiec termin spotkania zostal odlozony na nie wiadomo kiedy. :( Moze cieplej sie zrobi po 15 lutego i wtedy sie spotkamy. Miejsce caly czas jest to samo, czyli ..... Kamyczki :biggrin: Sledz temat i do sklikania next time :P Edytowane 27 Stycznia 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palooch Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 O co chodzi z tymi kamyczkami bo chcialbym troche mape UK poczytac a to jest jakas polska nazwa. Trzeba by chyba pomyslec o stronce www zjednoczonych motocyklistow w UK. A moze juz taka istnieje a ja o niej nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meduzzzz Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) O co chodzi z tymi kamyczkami bo chcialbym troche mape UK poczytac a to jest jakas polska nazwa. :( :icon_mrgreen: poczytaj temat men :crossy: Kamyczki :buttrock: kamienny krag :( Stonehenge :P Czyli Najlepsze miejsce na spotkanie, samo serce i symbol Anglii. Edytowane 28 Stycznia 2007 przez meduzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palooch Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Dzieki meduz, ze tez na to nie wpadlem. A tak na marginesie ladnego masz fazerka. Tez mialem poprzednio i chwale sobie, tylko ze moj byl w strazackich kolorach. Kamyczki brzmia niezle, juz wertuje atlas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi