Puchacz Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 PO odpaleniu motocykla silnik gasnie i palą się na czerwono kontrolki TEMP i OIL.Jestem zielona i prosze o jakas odpowiedz dla laików= prosta i zrozumiała. :biggrin: Czy to oznacza ze brak jest oleju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) PO odpaleniu motocykla silnik gasnie i palą się na czerwono kontrolki TEMP i OIL.Jestem zielona i prosze o jakas odpowiedz dla laików= prosta i zrozumiała. :biggrin: Czy to oznacza ze brak jest oleju ? Zdaje sie ze w yamahach kontrolka sygnalizuje niski poziom oleju, co do temp nie mam pojęcia. Może zgaśnie razem z olejową. Edytowane 4 Stycznia 2007 przez Tuzmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zdaje sie ze w yamahach kontrolka sygnalizuje niski poziom oleju, co do temp nie mam pojęcia. Może zgaśnie razem z olejową.Dzięki, już zgasło. Okazało się ze nie właczyłam ssania. :bigrazz: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi