shipp Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Oczywiscie, shipp, masz calkowita racje, ale osobiscie nie znam nikogo co kupowalby kota w worku.Ja zawsze sprawdzam sprzeta zanim go kupie. Chociazby wizualnie na miejscu, odpalenie i posluchanie i przejechanie sie nim.Chociaz mam takie mozliwosci, w zyciu nie kupie motoru w ciemno z Ebaya amerykanskiego, chocby cena byla super atrakcyjna.Jesli mialbys dac 20 tysiakow za nowke chinola i te same 20 za 3 latka z USA i pewniaka to chinszczyzny bys nie kupil, prawda ? :wink: :icon_mrgreen: Chyba ze na obiad :icon_mrgreen:No pewnie że tak!Jeśli masz do wyboru nowy a 20-letni, nawet japoński, to wybieram nowy.Motocykl 3-5 letni to już zupełnie inna bajka. A jeszcze ze sprawdzonego źródła, to wybór może być tylko jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogumil Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 No tak w Stanach wołają 6 koła ziel za nowego Drag Stara, a w Rosji za prawie 25 cio letnią kawę niemal 4 koła ziel. Łot bliiać dystans... http://www.au-au.ru/item155459853_prodayu_...750_custom.html No tak w Stanach wołają 6 koła ziel za nowego Drag Stara, a w Rosji za prawie 25 cio letnią kawę niemal 4 koła ziel. Łot bliiać dystans... http://www.au-au.ru/item155459853_prodayu_...750_custom.html Pardon (zamiast kawa, miało być honda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) dragiem 650 jezdza tam mlodsi ludzie niz u nasu nas to moto docelowe wielu ludzitam moto na ktorym stawia sie pierwsze kroki a potem sprzedajekwestia finansownie mam nic do dragow i ludzi nim jezdzacychale poprostu tak mi sie wydaje ze gdyby u nas stopa zycia byla rownie wysoka jak tam... majkelpl jak napiszesz ze chcesz mi dac po uszach to znaczy ze mnie lubisz i chcesz moja fotke nad lozkiem sobie powiesic :banghead: Edytowane 6 Stycznia 2007 przez Stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Czuje ze koniecznie chcesz dostac po uszach ??? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi