MYCIOR Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 nom nieżle dajecie rade moge nawet powiedzieć , ze zazdroesze opanowania furki tym bardziej ze sprzety nie są typowo stuntowe. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Hehe jak to film o mnie to pozwole tez dac swoj glos :bigrazz: co do imprez to slyszalem ze w tym roku we Wroclawiu maja byc jakies zawody , moze tam zawitamy :bigrazz: Gratulacje wyczytalem w liczbie mnogiej czyli wydaje mi sie ze tez jestem winien podziekowania :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Heh istnieje wiele spektulacji czym sie lata latwiej. a czym trudniej.jedni twierdzą ze scigiem majacym 150 km sie lata latwiej a drudzy ze trudniej niz 125cmm czy skuterem:)prawda jest taka ze da sie wszystkim ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi