JonekBP Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Bracie kiedy przyjeżdzasz. Umówimy się jeszcze dokładnie co do dnia i godziny. pzdr Więc tak ja wpadam w piątek i zostaje w Wawie do niedzieli :icon_evil:) Co do wypowiedzi Belgu zgadzam się w 100%,przed gł. wejściem o 10 i będzie git...ale jeszcze jak wyżej napisał Belgu ustalimy co i jak pare dni przed "Targami " :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Będę na pewno. Będzie Jako, Rebel, JaroXX i Klaudio pewnie. Ja chcę wpaść już w piątek około 13.00-14.00. Jak najwcześniej :evil: W sobotę możemy dołączyć do Was o 10.00 przy wejściu. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 piątek jest dobry bo nie ma tyle narodu, ale główne pokazy są w sobotę i niedzielę. Ja w amoku fotograficznym zapominam o bożym świecie i dopiero glód mnie wygania z targów. Może w ostatnim tygodniu sprokurować jakiś post z telefonem lub telefonami kontaktowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Panowie i Panie... Proponuje wstepnie umowic sie np. o 10:00 przed glownym wejsciem na Targi MBS (hala Torwaru).Szczegoly jeszcze domowimy na 2 / 3 dni przed samymi Targami (gdyby sie cos komus pozmienialo).Wtedy wymienimy sie nr komorek (jakby sie ktos spoznil albo chcial dolaczyc pozniej) i tyle. Wiec proponuje aby kwestie jakiegos wspolnego wypadu do knajpki zostawic na dzien / dwa przedTargami bo wtedy bedzie wiadomo ile osob zostaje np na noc, wieczor, jest kierowca itp...Wtedy ustalimy czy idziemy na herbatke czy herbatke z wkladka... oki? no powiem tylko tyle ze masz racje Belgu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgadzam się z Wami , w pełni. Czekam wobec tego na odzew i ostateczne ustalenia tuż przed Targami :icon_mrgreen: Etitko, z góry wielkie dzięki za płytkę i kolejne miłe słowa :biggrin: Na zlocie byłam z Wami duchem i ciachami. Jest mi bardzo miło, że tak wspaniale się bawiliście, a o mnie cieplutko wspominaliście :icon_biggrin: Pozdrawiam serdecznie. Aga PS.Chyba wezmę jeden dzień wolnego: fryzjer i tym podobne.... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Fajnie - widzę,że będzie kilka znajomych tearzyczek - miło :crossy: Do zobaczyska :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 No no troszke z FM będzie :icon_razz: ale żebyśmy się spotkali w kupie ,a nie ze bedziemy sie szukać :biggrin::D Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 takie cóś będzie pokazywane http://www.jjsdesign.net/jj2s/motocykl.htmlto moze w ytm roku jednak warto wpasc nie tylko dla towarzystwa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Ja ogólnie jade po patrzeć na motory i po lookać akcesoria,a te "cos" :P to warto naprawde zobaczyć :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 no powiem tylko tyle ze masz racje Belgu ;) a dziekuje szanownej kolezance ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Ja ogólnie jade po patrzeć na motory i po lookać akcesoria,a te "cos" :icon_mrgreen: to warto naprawde zobaczyć :cool:No to tak jak My :banghead: :icon_mrgreen: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Przypominam szacownemu gronu, ze MBS zaczynaja sie lada moment.Proponuje sobie porobic juz plany na przyjazdy do Warszawy.Szczegoly uzgodnimy w nastepny czwartek... Kto z Was zostaje na noc z soboty na niedziele? Bo jakby pare osob bylo to mozna byskoczyc na pifko... np. do TF ---> tak jak to robi Halo Warszawa i ostatnio EKG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Tak,tak wszyscy pamiętamy o MBS :lalag: ja mam zapisane już w kalendarzu,żeby nie uciekło z bańki :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Witam ;) Pamiętamy, pamiętamy o MBS. Jeśli pozwolicie, to wezmę jeszcze jedną niewiastę ze sobą, oprócz Etitki, hm...mam nadzieję, że nic jej nie wypadnie w tym czasie. Z innego forum, of course :rolleyes: Czekam wobec tego do czwartku, aż "rada starszych" uchwali godzinę spotkania przed... Belgu, możesz mi przybliżyć skrót TF,jakoś nie kojarzę. Chyba jestem przejedzona pączkami, mniam, mniam :) pozdrawiam, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Pamiętamy, pamiętamy o MBS. Jeśli pozwolicie, to wezmę jeszcze jedną niewiastę ze sobą, oprócz Etitki, hm...mam nadzieję, że nic jej nie wypadnie w tym czasie. Z innego forum, of course ;) Czekam wobec tego do czwartku, aż "rada starszych" uchwali godzinę spotkania przed... Belgu, możesz mi przybliżyć skrót TF,jakoś nie kojarzę. Chyba jestem przejedzona pączkami, mniam, mniam Daj troszke :) ja jeszcze nie zjadlem nawet jednego paczka ...Oczywiscie, ze mozesz wziac kolezanke... kobiet nigdy zbyt wiele :rolleyes:TF - Tortilla Factory... na ul. Poznanskiej, prawie na skrzyzowaniu z Hoza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi