cypherius Opublikowano 22 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2003 Hej ! Nadal nie wiem co sie stalo - ujezdzalem swojego sprzeta - Jawke Mustanga i spadl mi lancuch ( byl wtedy na jedynce ) zakrecilo ostro i stanalNIe moge teraz wrzucic jedynki - co moglo pasc ? co wymienic - prawie rozpolowilem silnik help ! :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 22 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2003 No jak rozpolowiles silnior to poogladaj.Naprawde nic nie widac??zadnych uszkodzeń??Moze zlasowala sie krzywka walka posuwu wodzików?Alba moze prblem byl natury montazowej np:wodzik wylazl z walka posuwuNo nie wiem nie znam tego sprzetu dobrzepozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 22 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2003 ok znalazlem sciagacz ( kumpel ma super wyposazony warsztat sie okazalo) zjechal sie 1 z trybow i pekla ośka je trzymajaca. Jade z rana to kupic i bedzie cool jutro moze go ujezdze wreszcie porzadnie :-)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi