krzysiek33 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 co wygodniejsze i przyjemniejsze w eksploatacji ; wyglad bez znaczenia (tzn. mam pewien typ ale nie ma on wiekszego znaczenia podobaja mi sie obydwa prawie tak samo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawasaki454 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Mam Viagrę 1100 od roku i wiem że jest to moto ponad czasowe. Jest mały problem z tzw ubieraniem - jestem w tym temacie ostrożny-aby nie przsadzic bo to nie kredens(Goldas).Silnik osiągajacy pełny momen obrotowy od 3000obr czyli ci od dołu i najważniejsze ZWROTNOŚĆ. To nie długie mota walące się w zakrętach, ten jest zwrotny, szybki i ma swoją moć. A poza tym jest pewna zasada: kupując moto o mniejszej pojemności prędzej lub później zmieniasz go na większy tak więc czy nie lepiej od razu brać co dobre. Najlepiej jednak dosiąść jednego i drugiego modelu i samemu sprawdzić jak się na nich czujesz. Masz czas, zastanów się by nie popełnić błędu przy zakupie. Dobrego wyboru w 2007 roku życzy Jurek(jura) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi