Gość krissr114 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 witam wszystkich!!otóż chce podwyższyć swoją yamahe dt 80...nom!tył zrobie sobie sam bo te kostke to nie problem zespawać!!a przód?słyszłałem że trzeba mieć specialne kielichy!czy ktoś ma takie na sprzedaz??albo wie gdzie można takie coś kupić?pozdro:DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Swego czasu rzuciły mi się w oko takie kielichy na allegro. Nie były one drogie chyba cos koło 35zł, ale nie jestem pewien. Podejżewam, że ciężko Ci będzie teraz coś takiego znaleźć. Jeżeli naprawde nigdzie byś ich nie dostał, to każdy jeden tokarz coś takiego zrobi, bo nie jest to jakaś starszanie trudna kostrukcja. Pozdro Michał :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krissr114 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 no dobra!!ale macie jakieś foty tego żebym mógł mu pokazać jak to powinno wyglądać????????help!pozdro :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi