MaBory Opublikowano 22 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2003 Ostatnio zobaczyłem na Allegro ogłoszenie, które mnie zainteresowało. Jest to Suzuki RVG 250. Cena ostateczna jaką chce sprzedający to 5200 zł. Jest to rocznik '89, ma przebieg 37 tys. km i jest w stanie bardzo dobrym. Jest po wymianie: olejów, płynów, filtrów, ma nowy akumulator. Oto link: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14756846 Drugi ścigacz jaki przypadł mi do gustu do Yamaha TZR 250 z '88 roku i ma uwaga! 26,2 tys. przebiegu. Jego stan właściciel ocenił na dobry i chce za niego 3100 zł. Ma wymienione: zębatki, łańcuch, świece, tarcze sprzęgłowe i olej. Ogłoszeie te znajduje się w 7/2003 numerze giełdy motocyklowej.Aha i jeszcze jedna rzecz. Nie wiem czy te dwa motocylke o których pisałem wcześniej to dwu czy czterosuwy i jaką dysponują mocą (KM) i jakie mają osiągi.Jeżeli ktoś z was spotkał się wcześniej, lub ma kontakt z takimi motocylkami to proszę o wypowiedzenie się na forum jakie są ich wady i zalety. Pytam, poniewarz chyba zdecyduję się na któryś z tych motocykli. Proszę o wasze rady co do kupna któregoś z tych motocylki. Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 22 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2003 TZR`ek nie było czterosuwowych, a RGV to tez raczej dwusuów (rozwinięcie linii RG) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 22 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2003 To sa zdecydowanie dwusowy.Moce w granicach 60 km. Luki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marccc Opublikowano 23 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2003 Czesc, jak juz koledzy zauwazyli, oba motocykle sa 2sowowe. Nie ma ich zbyt wiele w kraju, z takimi przebiegami kwalifikuja sie juz do powaznego remontu (nie sadze, zeby ktos ladowal w nie wczesniej kase), wiec bylyby to skarbonki bez dna, personalnie bym sie na nie nie zdecydowal. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaBory Opublikowano 24 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 ok. dzięki za odpowiedzi. wybiliście mi z głowy te dwa motorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi