scooby_bp Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 damian-kmx i jak trzyma sie na wachaczu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 no narazie nie wile moge powiedziec bo niedawno go malowalem, od malowania smigalem dwa razy w tym dzisiaj po sniegu i lodzie, troche sie wahacz uwalil,ale normalnie go umylem i jak narazie (odpukac) nic nie widac zeby lakier odpadal tu fotka pomalowanego wachacza: http://www.bikepics.com/pictures/735304/ spray nie pokryje wszystkich nierownosci, ale nawet przyzwoicie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 nawet niezle wygląda ten wahacz;] powiem nawet ze bardzo dobrze;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 No No fajnie wygląda ten wahacz :P My może jutro w czasie dnia przed sylwkiem u scooby'ego bedziemy coś robić(niedziela)więc nie wiemy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 moj kumpel malucha w niedzile spawal bo zlamalismy go a we wszystkich swietych cos tam przy nim wiercil, ale sa ludzie i debile :P jak bedziecie malowac wahacz to musicie odczekac conajmniej ze dwa dni zeby dobrze wysechl, to samo z innymi czesciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 hehe;] jutro to jonus swiętujemy:D:D ale coś porobić tez można;] ale bez przesady;] Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Damian-kmx ale napewno ten twój wahacz niedługo będzie się wycierał ....:| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 czyli ze jak zaraz lakier odppadnie?? nie wiem pozyjemy zobaczymy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 ale się dziś wkurzyłem bo wydałem 30 zł na troszeczke sprayu żeby pomalować dosłownie kilka cm ramy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 takie zycie. ale dobrze ze zamalowałes;] bo puzniej by sie jeszcze rdza rzuciła;] i wtedy była by dupa;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 a tak apropo sendy, nie ma nikt czasem na sprzedarz kickstartera, lub kopnika (jak kto woli :) )? bo przy mojej brak, a z dopasowaniem zamienników jest ciężko, szukam jeszcze zacisku do hamulców do przedniej tarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaju3 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 zaciski znajdziesz na allegro a kopniaki w mielochu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 ja niestety niemam;] sam niedawno musiałem kupic kopniak;] bo muj sie zje**ał;/ neiwiadomo jak i niewiadomo czemu :buttrock: ale wytarł sie wieloklin;/ i niestety wydałem 100 zeta;/ na uzywany;/ widziałe na allegro nowy za 139 albo na mielochu tuningowy za podobną cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Kopniak pasujacy do Sendy znajdziesz taniej niż 100zł na allegro poszukaj tam jest tego gówna troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 a sprawne pierścienie ma ktoś?? :icon_biggrin: w mojej się zużyły i są luźne, mam oryginalny cylinder derbi 50cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi