JonekBP Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) Postanowilem pokazać moją Hondzie chociaż mam ją już od wakacji :) Więc tak jest to 99r. z calym ukladem wydechowym firmy Arrow,co za tym idzie jest większa moc w motorze,czyli ma bardzo ladne przyśpieszenie i ladną prędkość rozwija na trasie :)Ogólnie moto jest w dobrym stanie choć pare rzeczy jest do poprawienia :)) Foty: http://www.bikepics.com/members/maly910/99nsr125/ Edytowane 26 Grudnia 2006 przez JonekBP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 :) :) :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Ile płaciłes z wydech ?? znajomy ma NSR i tez chcial kupić podobny... :) jaką osiągasz prędkość swoją maszynką?? :) ..... sprzęcik ładny nie można powiedziec, nom i ten wydech dodaje mu jakiegoś uroku :0 pozdro fajna maszynka :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Don_Corleone kupilem moto z wydechem już więc dokladnie nie orientuje się ile on kosztuje,prędkość musze sprawdzić dokladne z samochodem bo moj licznik w moto coś szwankuje xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 ogolnie spoko ale klosz w przedniej lampie chyba nie orginalny tylko z pleksi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 H4zell już nie wymienione zostalo:):biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Gratuluje NSR-ki.Fajny sprzet,mogle sie wczesniej pochwalic :icon_mrgreen: A fotki tez ładne :icon_mrgreen: Moge wiedziec jaki przebieg byl jak go kupowales,jaki teraz no i cena jego :icon_question: Odblowana ma sie rozumiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Tak odblokowana teraz przebieg ma 29tyś.km ,a jak go kupiłem musiał bym looknąc gdzieś w zapiski :icon_question: Przebieg seryjny nie kręcony :] Pozdraiam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 fajna nsrka... fajny wydech... tez bym taki chciał:bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Gdy byłem młodszy też chciałem taką mieć... teraz już troszke za duży na ten moto jestem :biggrin: A dla ciebie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 ;) ;) Fajna HONDZIA :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi