Arcer Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Czy ktoś się orientuje, gdzie można dostac szybę do Hondy NS-1? Oczywiście poza używkami na Allegro (których nie ma, więc nie piszcie, żeby tam szukać.... robię to od paru miesięcy :-)) i nową w sklepie MotoBot.pl. Czy może jakaś firma zajmuje się przeróbką szyb (czy w ogóle ktoś się tego podejmuje)? Myślę nad tym, czy nie kupić większej i dać do obróbki... - ale gdzie?Z góry dzięki za odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Szyba w motocyklu to nie szyba w oknie, ze przytniesz i bedzie pasowac. Kupuj oryginala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Magneto kupowal nowa wiec napisz do niego. Chyba dal za nia ok 150zl czyli nie tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 "Poza używkami i nową z Motobot.pl" - w Motobocie pytałem w sierpniu, chcieli 123 złotysze za nowiutką sprowadzoną z hurtowni w Austrii. Ale mi chodzi o inne możliwości :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) Masz nowiuska szybe prawie za darmo i wybrzydzasz. Rozumiem, czasami brak kasy, czasami chca duzo $ za jakis drobiazg i warto poszukac alternatywnego wyjscia, ale zazwyczaj ( i w tym przypadku tak jest) jest to rzezbienie w gownie. Pozdrawiam Edytowane 25 Grudnia 2006 przez rozek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) A co mi zaszkodzi powybrzydzać :-). Liczyłem, ze znajdę jakiś kicz za 20 złotych i przytnę odpowiedni wymiar :-). Ale skoro tak to wygląda, faktycznie trzeba będzie się ukierunkować na oryginał. Kupiłem nowe rękawice i parę innych rzeczy, więc oczywiste jest, ze chciałbym jak najwięcej odłożyć, poza tym prawko tuż tuż! Tonący brzytwy się chwyta :-D Edytowane 26 Grudnia 2006 przez Arcer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Oczywiscie mozesz probowac, ale moge sie zalozyc ze stracisz te "20zł" i ostatecznie kupisz nowa szybe. Wiem co mowie, bo juz kilka razy probowalem roznych manewrow :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Arcer kupiłes NS1 i nie amsz na szybe ? Po co oszczędzać na takich rzeczach,aby było jak najtaniej no bez przesady kup orginal i będzie git więcej bawienia będziesz mial z dorabianiem niż kupnem orginałki xD O takie moje zdanie było :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi