Waldi Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Podoba mi sie ten film... cos w tym jest. Ani nie paluje ani nie stawia na kolo mimo to podoba mi sie.Ladnie wskazowka zrywa sie z 80-100. Zaluje, ze sprzedalem GSa, fajna maszynka byla :buttrock: + http://youtube.com/watch?v=Gm4nfy0325g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Witam.Chodzi mi o ten 2 filmik to ile oni km/h jechali? około 300?POZDRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 waldek....co to za nostalgie cie wzielo hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 mam sporo zdjec z tego roku z wyscigow Skerries Road Races w Irlandii. super impreza!! ..gdzies bym to wrzucil, tylko gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 waldek....co to za nostalgie cie wzielo hehehe Teskni mi sie za GSem... blad zrobilem sprzedajac :) Teraz nie mam czym jezdzic i nie wiadomo co bedzie w sezonie. Lipa,klapa,zonk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Teskni mi sie za GSem... blad zrobilem sprzedajac :P Teraz nie mam czym jezdzic i nie wiadomo co bedzie w sezonie. Lipa,klapa,zonk. e tam gadasz glupoty:) jak chcesz moge ci mojego sprzedac heheh :P wesolych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 hehe dokladnie tak jak mówisz, nie ma palenia, stawiania na jedno i takich tam ,a jednak filmik w sobie cos ma... nom ale ja wychodze z załozenia , że GS jest przystosowany łasnie do takiej jazdy :) a jak sięchce naprawde poszalć to R1 I dzida :) pozdrawiam i życze wszystkim forumowiczom WESOłYCH śWIą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 e tam gadasz glupoty:) jak chcesz moge ci mojego sprzedac heheh :) wesolych :) Ja z checia wykupil bym pare godzin jazdy :D Nawet dzisiaj, bo sloneczko swieci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 GS widze fajna sprawa może kiedyś jak fundusze przyjdą kupie sobie taki sprzęt pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witam.Chodzi mi o ten 2 filmik to ile oni km/h jechali? około 300?POZDRO.GSem to 300 raczej nie pojadą :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) Witam.Chodzi mi o ten 2 filmik to ile oni km/h jechali? około 300?POZDRO.GSem to 300 raczej nie pojadą :) pzdr SORRY DWA RAZY MI SIE DODAŁO PROSZE O USUNIĘCIE :) Edytowane 25 Grudnia 2006 przez ziomek91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Oglądałeś te filmiki? ;) Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Lukasz spokojnie, kolega Ziomek91 tylko sobie posty nabija. 15 latek ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merida125 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 sam posiadam gs-a 500 i chetnie ogladna bym jeszcze jakies filmiki o nim. jak mozecie to wrzucajcie linki :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Jak nazywa sie piosenka z 2giego filmu? GS przyjemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi