peter Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Motocyk bedzie kupowany na mojego tate, ja tylko tutaj zbieram informacje :) dzieki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Nie wiem czego tu sie bac, koles musi miec tylko zgode banku na sprzedaz moto i tyle. Ty podpisujac umowe spisz (najlepiej notarialnie) jego zobowiazanie ze on zobowiazuje sie splacic kredyt w danym terminie i wsio - albo druga wersja umow sie z nim, ze on wszystko zaplaci przy tobie w banku. I tak na papiery z banku bedziesz musial poczekac chwilke. Teraz rzadko zastawem jest zastaw sadowy , czesciej jest to udzial 49% banku w motocyklu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi