enduromaster Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Też mnie śmieszą takie przechwałki. ;) Siedzę trochę w temacie i wierzcie mi, że jak motorower/skuter po tuningu (nie mylić z odblokowaniem/oddławieniem) poleci 100 km/h, to już jest bardzo dużo, a 120 km/h wyciąga może jeden sprzęt na sto. zapomniałeś dodać po konkretnym tuningu, jazda z prędkościami zbliżonymi do 100 jest porównywalna do jazdy hulajnogą przy 40km/h Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 125km\h leciałem kumpla Gilerą Runner po full tuningu xD Moim Peugeotem Speedfightem leciałem 100 i mało w nim było tuningu (ale był odblokowany ) :) Pozdrawiam Jonek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 125km\h leciałem kumpla Gilerą Runner po full tuningu xD Moim Peugeotem Speedfightem leciałem 100 i mało w nim było tuningu (ale był odblokowany ) :biggrin: Pozdrawiam Jonek :bigrazz: A mówisz o prędkości real czy tyle ile budzik pokazuje???Jeżeli mówisz o prędkości realnej to jaką metodą ją mierzyłeś? O ile wiem to Peygeot odblokowany realnie leci 90??? Tak przynajmniej podaje producent... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi