rebel Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Angel ....na litość zmień ten awatar :wink: Warto sprowadzić ale z zaufanego źródła.Pisałem to już i się powtórze.Mój Bandit przyjechal z Niemiec.Znam jego historie.Być może zapłaciłem troszke więcej ale warto było.Zobaczycie na wiosne.POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Angel ....na litość zmień ten awatar ;) Coś Ty, nie zmieniaj! Fajny jest choć musze przyznać że czasami ciężko sie skupić na tym co piszesz w swoim poście ;) Mój Bandit przyjechal z Niemiec.Znam jego historie.Być może zapłaciłem troszke więcej Mój z Francji, nie wiedziałem o nim prawie nic oprócz tego że silnik ładnie chodzi, bez stuków i że na ramie jest oryginalny lakier bo to widać po numerach wybitych na główce ramy, gość sam sie przyznał że zbiornik i zadupek był malowany, widać to bo lakier różni się troche od tego na ramie. Zaryzykowałem i nie żałuje. Dałem za niego 11000, rocznik 2003. Myśle że drugi raz bym nie ryzykował bo miałem akurat farta, rzadko takie okazje są naprawde okazjami :) Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Każdy musi znaleźć coś dla siebie .. mi na przykład odpowiadała cena bandita jak go kupowałem i poźniej pomino katowania praktycznie nic sie z nim nie działo.. Generalnie nie do zajechania(teoretycznie) Teraz jezdze troche fazerem 600 z 2002 i różnica jest ogromna zarówno w prowadzeniu jak i w mocy.. jest o niebo lepiej ale to juz nie jest olejak i katowanie o wiele szybciej by go wykończyło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi