Skocz do zawartości

Prośba o opinie o Suzuki Bandit-600/650 ccm

Rekomendowane odpowiedzi

Angel ....na litość zmień ten awatar :wink:

Warto sprowadzić ale z zaufanego źródła.Pisałem to już i się powtórze.

Mój Bandit przyjechal z Niemiec.Znam jego historie.Być może zapłaciłem troszke więcej ale warto było.Zobaczycie na wiosne.

POzdro

Angel ....na litość zmień ten awatar ;)

Coś Ty, nie zmieniaj! Fajny jest choć musze przyznać że czasami ciężko sie skupić na tym co piszesz w swoim poście ;)

Mój Bandit przyjechal z Niemiec.Znam jego historie.Być może zapłaciłem troszke więcej

Mój z Francji, nie wiedziałem o nim prawie nic oprócz tego że silnik ładnie chodzi, bez stuków i że na ramie jest oryginalny lakier bo to widać po numerach wybitych na główce ramy, gość sam sie przyznał że zbiornik i zadupek był malowany, widać to bo lakier różni się troche od tego na ramie. Zaryzykowałem i nie żałuje. Dałem za niego 11000, rocznik 2003. Myśle że drugi raz bym nie ryzykował bo miałem akurat farta, rzadko takie okazje są naprawde okazjami :)

Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800

Każdy musi znaleźć coś dla siebie .. mi na przykład odpowiadała cena bandita jak go kupowałem i poźniej pomino katowania praktycznie nic sie z nim nie działo.. Generalnie nie do zajechania(teoretycznie) Teraz jezdze troche fazerem 600 z 2002 i różnica jest ogromna zarówno w prowadzeniu jak i w mocy.. jest o niebo lepiej ale to juz nie jest olejak i katowanie o wiele szybciej by go wykończyło..