henio Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 WitamWłaśnie kupiłem YAMAHĘ FJ 1200 i poszukuję do niej serwisówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ntv650 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 witam, też nie dawno kupiłem Fj 1200, serwisówkę najłatwiej ściągnąć z Emule. wpisz po prostu fj 1200 i na pewno znajdzie serwisówkę Clymera. Jest to bardzo dobra serwisówka a jedynym minusem jest to że jesy po angelsku ale po polsku raczej nie znajdziesz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 albo uzyj opcji szukaj ""serwisówki" ktos tu na forum ogłaszał się, że ma 10GB serwisówek i chętnie się podzieli, tylko teraz nie pamiętam kto to był... pzdr :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 WitamWielkie dzięki dla ntv650. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ntv650 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Polecam się na przyszłość ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 WitamWłaśnie kupiłem YAMAHĘ FJ 1200 i poszukuję do niej serwisówki Fajną LOKOMOTYWKĘ KUPIŁES_GRATULUJE...A ksiązek do FJ-jest kilka-sam mam ich 5albo6-katalogi czesci serwisówki po ang. i niem.itp-jak jeszcze potrzebujesz to powiedz co dokładnie Cie interesuje-to zapodam Ci na jakis upload.........Jak cos to pisz na:[email protected]Happy New Year Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 dzięki za odzew.już naściągałem z netu jak narazie to mi wystarczy informacji.a co do lokomotywy :crossy: to już testowałem w święta wczesniej jeździłem gsx 750 ale to bydle uczy pokory super sprzęt do zobaczenia na drodze :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi