cubamen Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 jak na człowieka, który pisze "pokrutce" (że nie wspomnę o stosowaniu znaków przestankowych), to dość niefrasobliwie mnie pouczasz... :icon_razz: EOTjsz ps. koniec dyskusji z mojej strony dotyczy wszystkich twoich pyskówek pod moim adresem :/ naprawde przykro mi ze odebrałeś to jako pyskówki :icon_mrgreen: a co do znaków " przestankowych" :clap: miałem nadzieje ze jako tak inteligentny wykształcony oraz nie wątpliwie elokwętny człowiek sam się domyslisz . Nie chętnie lecz zdradze ci moj problem poprostu nie jest to ignorancja ani brak szacunku dla tak światłego człowieka jak ty :notworthy: jest to poprostu wrodzona dysgrafia . Wiesz staram sie nawet z tym walczyć pomimo lenistwa zarówno wrodzonego jak i związanego z wiekiem , ale zawsze mam nadzieje że tak inteligentni ludzie jak ty nie będą czepiać się szczegułów i będą mieli ciekawsze argumenty :icon_mrgreen: lukasz-aprilia serdeczne dzieki . Wiem ze sytuacja jest nie ciekawa ale jeszcze coś się dzieje mam nadzieje wznowic te sprawy od tyłu czyli poprzez postepowania dyscyplinarne w obec policjanta troszkie to zakrecone lecz jesli znajde nowe okolicznosci to sie uda :icon_mrgreen: zaś wspomniana sprawa sądowa i postawą sadu udalo mi sie zainteresować rzecznika praw obywatelskich :icon_idea: pozatym zostało zlozone 3cie zawiadomienie o popełnieniu przestepstwa przez prokuratora z art 231 & 1 kk pozdrawiam i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Krcze... nawet nie wiecie jak szanuje takich ludzi ........ ma wykształcenie... jets po prawie i cchce pmagac... nie patrzy tylk o na kase, choc ona tez jest wazna... ogromny szacuunek dla tego pana :) pozdro maxshadow :) :icon_mrgreen: :cool: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Krcze... nawet nie wiecie jak szanuje takich ludzi ........ ma wykształcenie... jets po prawie i cchce pmagac... nie patrzy tylk o na kase, choc ona tez jest wazna... ogromny szacuunek dla tego pana :D pozdro maxshadow :) :D :biggrin: :lalag: Zgadza się wielka piątka dla maxshadow :P na tym forum jest sporo specjalistów z różnych dziedzin można sporo się dowiedzieć i zapytać. Kancelarie Prawne koszą kasę za porady a tutaj kolega motocyklista pomaga innym zupełnie za darmo jeszcze raz kolego Twoje zdrowie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi