Skocz do zawartości

Kancelaria Prawna chętnie udziele pomocy

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jak na człowieka, który pisze "pokrutce" (że nie wspomnę o stosowaniu znaków przestankowych), to dość niefrasobliwie mnie pouczasz... :icon_razz:

EOT

jsz

ps. koniec dyskusji z mojej strony dotyczy wszystkich twoich pyskówek pod moim adresem :/

naprawde przykro mi ze odebrałeś to jako pyskówki :icon_mrgreen: a co do znaków " przestankowych" :clap: miałem nadzieje ze jako tak inteligentny wykształcony oraz nie wątpliwie elokwętny człowiek sam się domyslisz . Nie chętnie lecz zdradze ci moj problem poprostu nie jest to ignorancja ani brak szacunku dla tak światłego człowieka jak ty :notworthy: jest to poprostu wrodzona dysgrafia . Wiesz staram sie nawet z tym walczyć pomimo lenistwa zarówno wrodzonego jak i związanego z wiekiem , ale zawsze mam nadzieje że tak inteligentni ludzie jak ty nie będą czepiać się szczegułów i będą mieli ciekawsze argumenty :icon_mrgreen:

lukasz-aprilia serdeczne dzieki . Wiem ze sytuacja jest nie ciekawa ale jeszcze coś się dzieje mam nadzieje wznowic te sprawy od tyłu czyli poprzez postepowania dyscyplinarne w obec policjanta troszkie to zakrecone lecz jesli znajde nowe okolicznosci to sie uda :icon_mrgreen: zaś wspomniana sprawa sądowa i postawą sadu udalo mi sie zainteresować rzecznika praw obywatelskich :icon_idea: pozatym zostało zlozone 3cie zawiadomienie o popełnieniu przestepstwa przez prokuratora z art 231 & 1 kk pozdrawiam i dzięki

Krcze... nawet nie wiecie jak szanuje takich ludzi ........ ma wykształcenie... jets po prawie i cchce pmagac... nie patrzy tylk o na kase, choc ona tez jest wazna... ogromny szacuunek dla tego pana :) pozdro maxshadow :) :icon_mrgreen: :cool: :icon_mrgreen:

Krcze... nawet nie wiecie jak szanuje takich ludzi ........ ma wykształcenie... jets po prawie i cchce pmagac... nie patrzy tylk o na kase, choc ona tez jest wazna... ogromny szacuunek dla tego pana :D pozdro maxshadow :) :D :biggrin: :lalag:

Zgadza się wielka piątka dla maxshadow :P na tym forum jest sporo specjalistów z różnych dziedzin można sporo się dowiedzieć i zapytać. Kancelarie Prawne koszą kasę za porady a tutaj kolega motocyklista pomaga innym zupełnie za darmo jeszcze raz kolego Twoje zdrowie :icon_mrgreen: