Igor Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Do ludzi z listy chetnych na inauguracje (i jednoczesnie obecnych cialem i duchem w Toruniu) wyslalem maila z namiarami na FTP.Zapraszam do wrzucania fotek, i do pobierania fotek innych uczestnikow :buttrock: To działa :icon_mrgreen: . Właśnie wrzuciłem swoje. Są w małej rozdzielczości, tak do pooglądania. Mam prośbę do wszystkich, którzy będa wrzucali foty na serwer - zmniejszajcie wielkośc zdjęć przed wstawieniem, bo robią się foldery kilkugigowe. Używam do tego celu fajnego programiku Image Resizer, który można za darmo pobrać z internetu. Pozmniejszałem swoje foty z ok. 1,5 mega do kilkudziesięciu kilo.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Zescie w winiarni poszaleli :icon_mrgreen: :buttrock:BTW: To co, robimy nastepne spotkanie? :lalag:Ja jestem za :biggrin: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 To działa :buttrock: . A co ma nie dzialac.. :lalag: Mam prośbę do wszystkich, którzy będa wrzucali foty na serwer - zmniejszajcie wielkośc zdjęć przed wstawieniem, bo robią się foldery kilkugigowe. Jesli chodzi o miejsce na FTP, to tam jest ponad 200GB :icon_mrgreen:Ale faktycznie, nie ma co pchac fotek 1600x1200, mozna 1024x768 albo nawet 800x600 i tez bedzie dobrze :biggrin: a przede wszystkim, bedzie szybciej sie wrzucalo i sciagalo. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi