bohen Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 witamDzwoniłem. I tak, napisałem podanie o wystawienie zaswiadczenia że karta pojazdu nie była wydana (znaczki - 18,50zł). Facetka mi powiedziała że wysle mi to zaświadczenie i ze z tym juz muszą przerejestrowac bo jest dowód odnośnie karty pojadzu - tzn że w ogóle nie była wydana. Zobaczymy co na to WK Rzeszów. Pozdro Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 W-g moich informacji wiazaca jest adnotacja w dowodzie rejestracyjnym. Czyli odp wpis, karte pojazdu wydano, lub nie. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Witam Troszke odnowie temat ale wkońcu sie udało XT przerejestrować :wink: . Przyszło zaswiadczenie że karta pojazdu nie została wydana i z tym poszedłem to WK u mnie w miescie. Ale nie obyło sie bez problemów. Pokazuje patafianom zaswiadczenie, a oni dalej nie wiedzą co zrobić. Koles gdzieś poszedł z moimi papierami, przychodzi za 10 min i mówi żebym z tym poszedł do naczelnika WK, I poszedłem, a ta (bo to kobita była) zaczęła wydzwaniać do 1 WK i cała bajka od początku. Po 15 min jednak wraziła zgode na perzerejestrowanie.Ale jaja. Sami sobie problemy robią.A w dowodzie rejestracyjnym w rubryce "karta pojazdu" nie było żadnej adnotacji, wieć tu był pies pogrzebany i stąd te jaja z kartą pojazdu. dzieki z porady Pozdro Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi