ziuT Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Nie raz spotkalem sie z mlodymi ludzmi ktorzy ledwo co usiedli na moto a juz uprawiaja stunt.i moze nic w tym zlego by nie bylo gdyby nie to ze stunteremi nazywaja ( i co gorsza zakladaja swoje stronny internetowe... toz to skandal!!! jakim prawem zakladaja swoje strony - nalezy ich rozstrzelac, powiesic i zagazowac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Osobiscie podobaja mi sie ewolucje na seryjnych scigaczach, z normalnymi plastikami i zebatkami, przy niezbyt malej predkosci.Cyrkle, wolne gumy, to raczej gimnastyka artystyczna i jakos mi pod prawdziwy stunt nie podchodza.To moje subiektywne zdanie i mozecie sie z nim oczywiscie nie zgadzac popieram tego gościa... bardzo podoba mi się jak w USA śmigaja napłenych plastikach... pozdro : :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Oczywiście Samolot nie zgadzamy się z Tobą. Niech każdy robi to co lubi. Zakłada strony, jeździ dla osobistej frajdy, kręci Cyrkle i inne ewolucje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi