marccc Opublikowano 17 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 Jednak zauwazyli, ze wyprzedzal pod zolta flaga, i doliczyli mu 10 s kary, co oznacza 3 miejsce na podium... nic nie umknie oczom sedziow :( Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 17 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 E tam czy rossi bedzie zajmowal 1 miejsce czy 10 to i tak na zawsze jest zapisany w pamieci wyscigow jako niezwykly zawodnik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 17 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 E tam czy rossi bedzie zajmowal 1 miejsce czy 10 to i tak na zawsze jest zapisany w pamieci wyscigow jako niezwykly zawodnik! Nie chcę się powtarzać, ale jak piszesz, dla mnie nie ważne czy zajmuje 1 czxy 10 miejsce, dla mnie i tak jest to wielki człowiek, który kocha i dobrze robi to czym się zajmuje 8) z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marccc Opublikowano 17 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 No nie ulega watpliwosci, zgadzam sie zupelnie, jednak miejsce 1, czy 3 to jednak roznica, chociazby dlatego, ze to byl pierwszy od 5 lat wyscig w GB, ktorego Rossi nie wygral. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 17 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 No nie ulega watpliwosci, zgadzam sie zupelnie, jednak miejsce 1, czy 3 to jednak roznica, chociazby dlatego, ze to byl pierwszy od 5 lat wyscig w GB, ktorego Rossi nie wygral. Pozdrowieniaczyli pierwsze zwycięstwo Biagiego od dłuższego czasu w końcu się chłopak doczekałszkoda że tylko bocznymi drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2003 Myślę że takie zwycięstwo nie satysfakcjonuje Maxa....................ale 25 punktów w klasyfikacji na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi