Gość krissr114 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 zalałem motor olejem i gówno. :icon_exclaim: jest tak jak wcześniej!!jak jade na luzie to gdy hamuje, śilnik gaśnie!!a sprzęgło ciągnie moco w kit!co jest zryte?czy to już bedą tarcze czy co??help!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Witaj,sprobuj ustawic gaznik, ja tak kiedys miałem w simsonie (jade i wciskam sprzegło a on mi gasnie).pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krissr114 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 a co mówią inni??co o tym sądzicie????????????????????????????? jeszcze mam pytanko dla Was!!jakim olejem powinnem zalać skrzynie w mojej DT??bo ja nalałem STATOIL 75w-40 do skrzyń przekładnowych!!jest jakiś lepszy?jaki powinien być?????????????za pomoc z góry dzięks!! łe to był 75W-90 a nie 40...sorry za pomyłke...co mi doradzicie z moją DT?? cześć! słuchajcie!!!!!!! to raczej nie będzie sprzęgło bo jak uniosłem koło, wł bieg, puszczam sprzęgło dodałem gazu i zahamowałem tylnim to koło w miejscu a silniczek sobie ładnie chodzi...(tak jest po zmianie oleju) a jak go postawiłem...usiadłem i wcisłem amory to silnik zgasł!tak samo zgasł jak przechyliłem motor w prawą stronę!! jest nie tak coś z gaźnikem czy coo?? help :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 a moze poluzował ci się jakiś kabel i gdy przechylasz motor oraz dobijasz amory podczas hamowania styka się z masą i traci iskre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 ja mialem tak w simsonie, dostawal zamalo paliwa, a podkrec wolne obroty i zobacz czy tak samo bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krissr114 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 będe musiał zobaczyć czy czasami jakieś kable coś tam nie stykają...ale szczerze to sie jeszcze nie spotkałem z takim przypadkiem.. :) a obroty to moge zrobić na wyższe i tak mi będzie gasł...ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi