rebel Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Na szaserów zapomnieli go skrócic ;/Drobiazg. Dłuższy czy krótszy ,oby kiere dobrze w ręcach trzymać szło :DReszta nieważna....skrócą później BUHAHAHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Drobiazg. Dłuższy czy krótszy ,oby kiere dobrze w ręcach trzymać szło :D Reszta nieważna....skrócą później BUHAHAHA Jest jedno "ale". Ochraniacz na łokieć w kurtce troche napina skóre na tym pręcie, co jest mało komfortowe Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Greedo naprawde ładnie odrobiles swojego GS-a,podoba mi sie bardzo :) Fajnie teraz wyglada,duzo lepiej nie przedtem.Czekam na jakies nowsze fotki w sezonie bo teraz pewnie masz moto schowane,chodz dzisiaj +10C takze nie zla pogoda na jazde :) Moglbys napisac jaki byl koszt zakup Suzi i jaki koszt przeróbki,oczywiscie szacowany,nie musisz pisac co do zlotówki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Greedo naprawde ładnie odrobiles swojego GS-a,podoba mi sie bardzo :) Fajnie teraz wyglada,duzo lepiej nie przedtem.Czekam na jakies nowsze fotki w sezonie bo teraz pewnie masz moto schowane,chodz dzisiaj +10C takze nie zla pogoda na jazde :) Moglbys napisac jaki byl koszt zakup Suzi i jaki koszt przeróbki,oczywiscie szacowany,nie musisz pisac co do zlotówki :D Kupiłem w listopadzie 2005, za 2500 zł, wpakowałem około drugie tyle. Wszystko zależy od stanu... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ja nire dsaje rady pisacvb? Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Kupiłem w listopadzie 2005, za 2500 zł, wpakowałem około drugie tyle. Wszystko zależy od stanu... Malo nie jest,ale widac ze sie oplacalo :wink: Napewno Ci sie odwdzieczy ;) Za to co w nim zrobiles nalezy sie :) :P Ja nire dsaje rady pisacvb? Lukasz bedzie lepiej jak sobie jeszcze pospisz,no chyba ze tak jak ja,masz takiego helikoptera ze zasnac nie idzie,wiem jak to jest jak sie wszystko kreci :D Never more alko :) Chyba :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 est jedno "ale". Ochraniacz na łokieć w kurtce troche napina skóre na tym pręcie, co jest mało komfortoweTo jest no problem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi