laboko Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Właśnie taka kupuję, a nigdzie ni mogę dorwać serwisówki.Mam manual, ale chodzi mi o typową serwisówkę, np. Haynesa. Czy ktoś posiada? I jeszcze, w numerze specjalnym Swiata Motocykli z 2002 roku p.t. Kupujemy uzywany motocykl cz.1 był artykuł na temat tego moto. Czy ktoś z Was dysponuje skanem i mógłby mi podesłać? Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Yamaha XS400 12E 82 Service Manual GER http://www.badongo.com/file/1515514 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laboko Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Dzięki, o coś takiego mi chodziło, tylko ten barbarzyński język. Nie masz przypadkiem takiej serwisówki po angielsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witson Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 http://www.yamaha-motor.com/sport/parts/home.aspx wejdź w proceed katalog, dalej wybierz motorcycles, rok, model powinno wszystko być co potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laboko Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 http://www.yamaha-motor.com/sport/parts/home.aspx wejdź w proceed katalog, dalej wybierz motorcycles, rok, model powinno wszystko być co potrzebujesz.Niestety, nie ma tam w ogóle mojego motocykla, poza tym tam chyba są tylko katalogi części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Mam po angielsku ale moge wrzucic dopiero jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laboko Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Mam po angielsku ale moge wrzucic dopiero jutro.Będę Ci bardzo zobowiązany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Sorry mam ale do OHC, zle spojzalem. Bedziesz musial zadlowolic sie germanska wersja bo na necie po angielsku nie znajdziesz, chyba ze ktos Ci udostepni bo ma na dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laboko Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Ponawiam więc prośbę do innych użytkowników: gdyby ktoś miał angielską serwisówkę do xs400 DOHC, to bardzo proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi