lewy1986 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Witam wszystkich kolegów mam problem bo poszukuje pilnie filmu który był dodany do świata motocykli tylko ten pierwszy , jest totalnie odjechany szukałem go wszedzie i nic moze znacie jakiś link do niego czy coś a moze znacie coś podobnego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 o ktory Ci chodzi??- gleby, szwony i paciaki- piekielni motocyklisci- mx chaosMam te trzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy1986 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 nie kojaze nazwy tylko wiem ze on był pierwszy który był dodany do gazety wiem ze był takie rozne gróry z Ameryki , Jamajki i cos jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 No nie wiem... wydaje mi sie ze Piekielni motocyklisci to jest to... jesli chodzi o tych z Jamajki to jest tam przedstawiona banda ktora jezdzi na codzien w Stanach, ale pochodza z Jamajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy1986 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 nono to o to mi chodzi nie wiesz gdzie moge go znalezc?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 no u mnie mozesz znalesc :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy1986 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 :P no ale co mam zrobić zeby on sie znalazł u mnie, a moze podaj jakiś dokładny tytuł to bym poszukał w kazie czy gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Piekielni motocyklisci- dokladny tytul...napisalem Ci na PW...jak nie znajdziesz to Ci przesle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gab. Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Mogę się mylić ale wydaje mi się, że pierwszym filmem dodawanym do ŚM był "Wojownicy ulicy" (tam są Ci goście z Jamajki, 1096, PBR itd), później (ale nie chronologicznie) "Piekielni motocykliści", "Gleby, dzwony i paciaki", "Amerykańscy desperaci" i parę znacznie gorszych płytek. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) jak była tam grupa jamajczyków to był film Wojownicy ulic Edytowane 5 Grudnia 2006 przez MOTOWARIAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 "Wojownicy ulicy" mam te filmy wszystkie.. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 zgadza sie... sa to WU... nie bylem pewny, ale juz wyslalem plytke (bez pobrania) wiec masz na mikolaja... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Witam wszystkich kolegów mam problem bo poszukuje pilnie filmu który był dodany do świata motocykli tylko ten pierwszy , jest totalnie odjechany szukałem go wszedzie i nic moze znacie jakiś link do niego czy coś a moze znacie coś podobnego ... Wojownicy ulicy 3 jak cos to ja mam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy1986 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Wielkie dzieki za Płytke juz przyszła tylko niestety to nie ten film ale bardzo dziekuje za dobre chceci i Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 pierwszy na pewno był "wojownicy ulicy" potem chyba amerykańscy desperaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi