Kuba 89 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 jak dobrze poszukasz to znajdziesz taniej.. ja w kwietniu kupilem kombi arlen nessa za 1500 nowke( normalnie ok 2700). takie samo jak ma kolega Sligier w avatarze. tak naprawde to za dwa kola mozna kupic juz calkiem wypasiony kombinezon - sprawdz goscia ''andykomorka'' z allegro Gdzie tak tanio wyrwałeś Arlena u Andiego czy gdzie jeżeli można wiedzieć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 To całkiem tanio jak za kombi Dainese ;)Emil2 a orientujesz się czy na 100% bedzie pasowała kurtka od kombinezonu firmy X do spodni od kombinezonu firmy Y ? PozdrawiamNie będzie pasować.Ja kupiłem spodnie i kurtkę, każde z innej "parafii", polazłem do kuśnierza, wymienił zamki i teraz pasuje :)Koszt operacji jakieś 25zł. Więc opłaca się.... Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Gdzie tak tanio wyrwałeś Arlena u Andiego czy gdzie jeżeli można wiedzieć ???nie. to byla okazja - gosc dostal jakis spadek czy tam w rozliczeniu od kogos, ale z oferty Andykomorka zawsze mi sie zajebiscie podobal Dainese Mako. za 2200 mial go chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi