Magik8888 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Witam!!Co sądzicie o łańcuszkach rozrządu DID'a ze sklepu seba-motor ?? cena przystępna ale czy będzie sie dobrze sprawował i będzie żywotny ??? może polecacie jakąś inną frme?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 did cieszy się dobrą opinia a źródło jest mniej istotne :banghead: SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoxl Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ja wszystko kupuje u Seby! On ma tanio i zawsze jest to co zamawiasz! Doradzi, pomorze.... A DID to chyba najlepsza firma rozrządu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 http://forum.motocyklistow.pl/Lancuch-rozr...DID-t63050.htmlzonk?osobiscie powiem, że mam dida i nakulałem na nim ze 4 tys km i jest ok :icon_biggrin: za jakis czas bede wymieniał tłok to sprawdze jak sie łancuszek trzyma SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi