pino Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Witam, poszukuje serwisówki do VS 1400 najlepiej w .pdf, wrazie jakby ktoś posiadał to podaje maila [email protected]Ps.moge zaoferować inne manuale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmongr Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Witam, poszukuje serwisówki do VS 1400 najlepiej w .pdf, wrazie jakby ktoś posiadał to podaje maila [email protected]Ps.moge zaoferować inne manuale chciałem tak z innej beczki trochę! W niedalekiej przyszłości , miejmy nadzieję, będę się przymierzał do VS1400 i związku z tym chciałbym poznać Twoją opinię dotyczącą tego maleństwa, tzn. czy warto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pino Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 chciałem tak z innej beczki trochę! W niedalekiej przyszłości , miejmy nadzieję, będę się przymierzał do VS1400 i związku z tym chciałbym poznać Twoją opinię dotyczącą tego maleństwa, tzn. czy warto?? Powiem wprost, jeszcze raz jakbym miał bybrać choppera z japońskiej stajni to byłby to z pewnościa VS 1400, niedozajebania maszyna, moj model 87 105tys przebiegu i zero brania oleju, właśnie sprzęgło zmieniłem tylko(ale to rzeczy eksploatacyjne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywus Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 link do serwisówki jest tam VS 1,4 - powodzenia http://ursa.irk.ru/manual/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi