gutek_rapier Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 tak jak w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Dzial z serwisowkami sie klania :icon_biggrin: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Się kłania ale ja tam nie widziałem takiego schematu albo chociaż serwisówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 To spytaj sie w tamtym dziale bo jak sama nazwa wskazuje on od tego jest :flesje: Tam jeden typek ma z 10 gb to pewnie i dla ciebie cos znajdzie :icon_razz: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Pytałem sie mousa jest z mojej miejscowości ale ma tylko do tej nowej z 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi