pawela Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 a wiec slyszalem ze rzad zdecydowal odpuscic chorendalne stawki z akcyzy jak 65% za wiecej niz 10 letni sprzet. wiem ze podatek na uzywane pojazdy ma byc taki jak na nowe (3,1& do 2 l pojemnosci bo o autko sie rozchodzi) i mam pytanie czy te weszlo dzis tj 1 XII cz bedzie obowiazywac od 1 I 2007?? bo mam wlasciwie zaklepane auto na zime za niewielka kase i nie wiem czy sprowadzic je teraz czy po nowym roku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax997 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 obowiązuje od dnia 01.12.2006 r. Czyli- po auta pod choinkę panowie wiara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Z tego co wiem to weszlo od 1 grudnia kup auto po 1 grudnia :icon_razz: ale zarejstruj przed 1 stycznia 2007 bo od tego terminu wskakuja dodatkowe oplaty :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 A ile bedą wynosiły opłaty po 1 stycznia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 tylko to 3% płaci się od wartości auta czy od sumy jakiej zapłaciliśmy :icon_mrgreen: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi