Gość DeTe Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2003 Wie ktoś może jak można odblokować yamahe DT przez YPVS? Niemieckiego nie umiem i nie jestem w stanie zrozumieć tego co jest na www.dt125.de . I jeszcze jedno: czy wymiana układu wydechowego może znacznie poprawić osiągi tego motocykla (narazie ma 14 KM ). Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAT Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2003 Z tego co się orientuje w DTtce jest zablokowane praktycznie wszystko, chyba w ogóle nie ma w sprzedaży odblokowanych egzemplaży, sama wymiana wydechu polepszy osiągi ,ale nie tak znacząco. Tego zaworku na razie nie ruszaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2003 Sorry za OT, ale skożystaj http://babelfish.altavista.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeTe Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2003 Ten słownik jest rewelacyjny! Ale i tak po przetłumaczeniu tego tekstu chyba zrezygnuję. Nie wiem, czy jest gdzieś serwis, gdzie się tym zajmują. No nic. Trzeba będzie szukać. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAT Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2003 Kurcze był dobry serwis na Jutrzenki, ale nie wiem gdzie go przenieśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2003 Wie ktoś może jak można odblokować yamahe DT przez YPVS? Niemieckiego nie umiem i nie jestem w stanie zrozumieć tego co jest na www.dt125.de . I jeszcze jedno: czy wymiana układu wydechowego może znacznie poprawić osiągi tego motocykla (narazie ma 14 KM ). Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi. Witam popierwsze podaj jaki tto jest rocznik twej DT. Po drugi wydechu nie trza wymieniac poprostu go zdejmij i zobacz czy przy wlocie do wydechu od strony cylindra nie jest wbita tuleja. jesli nie to jest drugi typ blokady wydechu w jego najgrubszym miejscu rozetnij go i zobacz czy nie ma polksierzycy w srodku. Jak sa to je usuń. Te blokady weydechu byly montowane tylko od rocznika 98 w gore. Sprawa YPVS weiec tak: zdejmij wydech wsadz palec do srodka cylindra na sciance poczujesz zawor. odkrec tą pokrywke gdzie wchodza linki. i ustaw tak zawor by byl maxymalny przelot z cylindra do wydechu. u mnie jest to tak ze gorna lionka prawie wykrecona a dolna schowana. okienko od regulacji ustawione na gornej kresce nad dziorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeTe Opublikowano 29 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2003 DT którą aktualnie jeżdżę jest tegoroczna. Dzięki za rady. Coś tam pokombinuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 30 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 Sorry za OT' date=' ale skożystaj http://babelfish.altavista.com super słownik . dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi