budzik Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 :D Mamy w planie tylko Isle of Skye i trudno to bedzie zmienic :icon_mrgreen: nawet przy okazji :icon_mrgreen: Pozdr. Marcin no ok, wiec rzeczywscie szkoda czasu , poogladalem troche isle of skye: http://www.skye.co.uk/ i rzeczywiscie, co za duzo to nie zdrowo, , a wyscigi na IOM sa rowniez w sierpniu, P.S> a tym czasem - dzis wylatuje do Kanady!!!! - gdzie bede jezdzil Yamaha 175 1978r(chyba) enduro :notworthy: po sniegach polnocnej KAnady !!!! :biggrin: do zobaczenia w UK w styczniu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Ha, zapomniałam że tutaj zachęcasz do wypadu UK swoich rodaków :crossy: Wszystko pięknie, tylko ja nie mogę wejść na podanego linka....hmpszczółka Maja :wink: Mnie ten link wchodzi i otwiera sie, ale to tylko jest do Organizacji z IOW ktora organizuje zlot u nasz :clap: Jak ci nie chodzi to w googlach sobie wklep: "IOW British and Classic motorcycle club" a tym czasem - dzis wylatuje do Kanady!!!! - gdzie bede jezdzil Yamaha 175 1978r(chyba) enduro :) po sniegach polnocnej KAnady !!!! :crossy: do zobaczenia w UK w styczniu :lalag: To moze jakiegos sprzeta zalatwisz tam ??? :cool: Draga 1100 ??? :clap: :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 :wink: Mnie ten link wchodzi i otwiera sie, ale to tylko jest do Organizacji z IOW ktora organizuje zlot u nasz :clap: Jak ci nie chodzi to w googlach sobie wklep: "IOW British and Classic motorcycle club" To moze jakiegos sprzeta zalatwisz tam ??? :eek: Draga 1100 ??? :icon_idea: :crossy: napewno sie rozejrze, tylko w czasie zimy warunki tam sa wyjatkowo nie motocyklowe jesli chodzi o dragstery czy choppery, i wszytskie stoaja zakonserwowane w piwnicach i garazach :bigrazz: za to jest czas na sniegowe enduro, :icon_eek: i duuuuuzo brandy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferox Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Chetnie sie dolacze jak bedzie cos wczesniej rowniez.a skat startujemy tak w ogole ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Przesledz dokladnie caly temat to znajdziesz daty a tu masz link do wczesniejszego, zapoznawczego spotkania: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=64566 :biggrin: A jesli z Polski to 19/21.05-01/03.06.2007AAAAA jesli z Londynu 22/23.05-30/31.05.2007Terminy jw. to dla mnie aksjomat, tak mam zatwierdzony urlop i nie moge tego juz zmienic i kropka :biggrin: Pozdrawiam wszystkich i juz, Marcin :icon_evil: Tu masz terminy, aby Ci oszczedzic szukania :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Kto wie, może i ja się podłączę do SVaueczki i śmignę do jUKej (w końcu po coś kupiłem brytyjską maszynkę) :) Jeszcze dogadamy szczegóły na impresssce bo powrót jest niebezpiecznie blisko naszego wypadu na Ukraine...ale ponoć dla chcącego nie ma nic trudnego...jeszcze tylko jakiś dyliżans z kasiorką muszę opędzlować i będzie oki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 No wlasnie :P Ja tez myslalem o Ukrainie, ale ............ Szkocja zdecydowanie blizej i taniej wyniesie ;) Ale zapraszamy !!!! ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Pomysł pierwszorzędny.... tak się składa że Szkocję objechałem jakoś w czerwcu...i jedno jest pewne...warto... Widoki niezapomniane i zpierające dech.... mam sporo fotek z wypadu...(do jednej jest link na dole), drogi zajebiste...równiutki i z kapitalnymi winklami (warto dla samych winkli :biggrin:)... kimaliśmy w takich małych hotelikach śrenio 30 funtów za nocleg...(śniadanie wliczone, prysznic i tv) pierwotnie miałem jechać sam i kimać na kempingach ale przyłączył się do mnie mój angielski kolega, a że Angole trochę wygodniaccy to kimaliśmy w hotelikach...w sumie na dobre to wyszło, bo za chłodny prysznic po całym dniu w siodle w upale zapłaciłbym nawet więcej ... jak leci się z południa to warto zjechać z autostrady i polecieć bocznymi drogami przez Cumbrię... obadać przy okazji mur Hadriana ..zdaje się... potem na Edynburg...z tamtąd na północ pokluczyć między jeziorkami i na zachód do Highlands...i obadać zachodnie wybrzeże...no i potrm kierować się na Glasgow i koniecznie zjeździć Lake District... polecam...naprawdę warto... mógłbym fotki zarzucić na jakiś serwer ale nie wiem na jaki... może macie jakieś linki gdzie możńa zarzucić foty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 To ze warto to wiem, bo w zeszlym roku na tydzien bylem samochodem pomiedzy Edyngurgiem a Glasgow.Trase od Southampton do Glasgow machnelismy w 8 godzin :biggrin: Na motorki to licze caly dzien bo mniejsza predkosci i wiecej postojów :D Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Pomysł pierwszorzędny.... tak się składa że Szkocję objechałem jakoś w czerwcu...i jedno jest pewne...warto... Widoki niezapomniane i zpierające dech.... mam sporo fotek z wypadu...(do jednej jest link na dole), drogi zajebiste...równiutki i z kapitalnymi winklami (warto dla samych winkli :()... kimaliśmy w takich małych hotelikach śrenio 30 funtów za nocleg...(śniadanie wliczone, prysznic i tv) pierwotnie miałem jechać sam i kimać na kempingach ale przyłączył się do mnie mój angielski kolega, a że Angole trochę wygodniaccy to kimaliśmy w hotelikach...w sumie na dobre to wyszło, bo za chłodny prysznic po całym dniu w siodle w upale zapłaciłbym nawet więcej ... jak leci się z południa to warto zjechać z autostrady i polecieć bocznymi drogami przez Cumbrię... obadać przy okazji mur Hadriana ..zdaje się... potem na Edynburg...z tamtąd na północ pokluczyć między jeziorkami i na zachód do Highlands...i obadać zachodnie wybrzeże...no i potrm kierować się na Glasgow i koniecznie zjeździć Lake District... polecam...naprawdę warto... mógłbym fotki zarzucić na jakiś serwer ale nie wiem na jaki... może macie jakieś linki gdzie możńa zarzucić foty ? teraz tym bardziej nie moge sie doczekac, tez widzialem kilka fotek , miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 No to teraz tylko czekanie do 21 maja i ................ zbieranie kaski na wyjazd.Modlitwy o dobra pogode jak najbardziej wskazane :( I mam nadzieje ze spotkamy sie wczesniej, jeszcze w styczniu :icon_razz: :icon_evil: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zapodaję link do fotek z mojej wyprawy do Szkocji... mam nadzieję że będzie działał...http://www.pbase.com/cabaniero/galleries Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 WitamJesli tylko wszystko dopisze i pozdaje co trzeba zdac, b chetnie dolaczepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joa Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Panowie, Witam w tym temacie. Jako jedna z przyczyn tego wątku postanowiłam się w końcu ujawnić. Zgodnie z planem wyjazd z W. najpóźniej 19 maja. Zapraszam wszystkich chętnych do wspólnej jazdy - oczywiście noclegi, prom lub tunel do uzgodnienia. MÓJ ma urlop od 23, więc nasz wyjazd z L. najpóźniej 23.05 o 0400. Mam nadzieję, że Śmigiełko obejrzy zdjęcia "cabaniero" :clap: z wyprawy i do 20.01 ustabilizuje swoje zdanie. Londyn jest bardzo sympatyczny, ale tylko na 1 sobotnie "filtrowanie" w korkach o 23.00 :crossy: . Każdy normalny motocyklista wie, że to jest nienormalne w cywilizowanym świecie, żeby korki były w sobotę w nocy... :biggrin: . Szkocja to zupełnie inne coś... , chyba... :banghead: Konkurencyjny wątek :wink: zapodaje, że spotkanie w Zamościu jest 02.06 w sobotę, więc można zrobić tak, żeby się udało dotrzeć do Kamieńca z całą "grupą uderzeniową" :biggrin:. Jeszcze nie wiem czy mi się to uda - to straszna jazda, a ja przecież matka dzieciom... :biggrin: No, w każdym razie mam nadzieję, że zapał do maja nie opadnie :crossy: i coś sympatycznego z tej wyprawy wyniknie :eek: . Z pozdrowieniemJoannaSVaueczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) Mam nadzieję, że Śmigiełko obejrzy zdjęcia "cabaniero" :clap: z wyprawy i do 20.01 ustabilizuje swoje zdanie. Londyn jest bardzo sympatyczny, ale tylko na 1 sobotnie "filtrowanie" w korkach o 23.00 . Każdy normalny motocyklista wie, że to jest nienormalne w cywilizowanym świecie, żeby korki były w sobotę w nocy... :biggrin: . Szkocja to zupełnie inne coś... , chyba... :) Konkurencyjny wątek :crossy: zapodaje, że spotkanie w Zamościu jest 02.06 w sobotę, więc można zrobić tak, żeby się udało dotrzeć do Kamieńca z całą "grupą uderzeniową" :biggrin:. Jeszcze nie wiem czy mi się to uda - to straszna jazda, a ja przecież matka dzieciom... ;) Suoneczko, jam juszsz taaaki nakręcony, że na impresssce będziesz mnie musiaua 3mać mocno żebym juszsz w styczniu nie wyrwał do tej Szkocji :( Na końkurencyjny wątek to my musimy zdążyć moja droga, wszak ja prowadzę jedną z chorągwii :crossy: Trza być tfardym a nie mientkim :) Damy radę eSVaueczka! Zapodaję link do fotek z mojej wyprawy do Szkocji... mam nadzieję że będzie działał...http://www.pbase.com/cabaniero/galleriesStary...chyba wolałbym żeby ten link nie działał... zaje...fajne foty!!! Jesssooo żeby tylko tak forsy starczyło na wyjazd...szczerze mówiąc to najchętniej już bym się spakował i w drogę...ale klimacik... :clap: Edytowane 13 Stycznia 2007 przez Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi